reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

a ile ty włascicie godzin siedzisz za biurkiem ?, bo może tu jest tez problem?

no cóż...myslę, że to jest sedno sprawy....Generalnie 8, ale zazwyczaj 10, a i bywa czasami, choć rzadko (ostatnio tydzień temu), że i 12......:dry: Ale jak już pisałam...to są uroki pracowania we własnej firmie. Oby do czerwca! :-)

reklama
Kasiulka - ja standardowo siedze ok. 8 ale staram sie wychodzic na spacery, żeby rozruszać trochę i mięśnie i poprawić krążenie...tak przynajmniej 2 godzinki dziennie, i tu ciesze sie że mam psa... gaja mnie po prostu zmusza, bo jest mi jej szkoda:tak:

a u nas po wczorajszym usg wszystko OK :-) mała ssała kciuka, słodko to wyglądało, wszystko w normie, na razie pupką w dól, waży około 500g, serduszko ładnie bije, także jak na razie jest super :happy: bo do tego wszystkie moje samopoczucie tez na razie swietne :tak:

hmm a we wcześniejszych m-c to nie ma jakiegoś obozu chłopcow?????????, żeby jednak miały z kim chodzić na te ranadki..., ale mysle że i tak soboe poradzą ...

reklama
Jutro wieczorem całą rodzinką idziemy na usg 4D - przekaże wam wieści czy przypuszczenia mojej ginki się potwierdzą.

Do góry