reklama
No prosze, prosze, a nic nam sie tu wczesniej nie chwalono na ten temat hhehehe
hehe, bo to wynikło dopiero dzisiaj tzn. miąłm iść w połowie przyszłego tyg. na tradycyjne usg, do gina u którego bywalam również z julką, ale się okazało, że on na urlopie, więc... tak wyszło
no, jeśli chodzi o usg 4D- to polecam świetnie wszystko widać dzidzi ma 51 mm, wszytskie parametry w normie, tętno 152 no i nasza dzidzia będzie... chłopcem:-):-) to równiez dało się podejrzeć:-) ale jestem szczęśliwa, P. również- w końcu syna będzie miał
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Ewa GRATULUJE!!!
no to mezus teraz bedzie dumny chodził
głaskanko dla brzusia
no to mezus teraz bedzie dumny chodził
głaskanko dla brzusia
ewa- ale super wiesci! ja tez mam zamiar isc na takie usg ale najpierw zrobie zwykle szybciutko po powrocie,moj tez by sie cieszyl z chlopca twierdzi ze wie co robil i jest chlopiec ,sie okaze!!
a apropos usg 4d i 3d rozmawialam ze znajoma szwedka ze mam plany zrobic takie usg a ona sie pyta gdzie bo mowi ze tu w szwecji takiego nie ma haha jednak nie jestesmy w polsce tak bardzo w tyle!!
a apropos usg 4d i 3d rozmawialam ze znajoma szwedka ze mam plany zrobic takie usg a ona sie pyta gdzie bo mowi ze tu w szwecji takiego nie ma haha jednak nie jestesmy w polsce tak bardzo w tyle!!
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
ewa - Gratuluje synka - super, że młody zdrowy
jak możesz wklej nam fotke z tego USG
narazie prowadzą faceci jest ich aż 2 ;-)
jak rodziłam Kube to przez 5 dni na oddziale urodziła się 1 dziewczynka reszta same ogonki :-)
jak możesz wklej nam fotke z tego USG
narazie prowadzą faceci jest ich aż 2 ;-)
jak rodziłam Kube to przez 5 dni na oddziale urodziła się 1 dziewczynka reszta same ogonki :-)
EWA gratuluje! Super, ze twoj synek jest zdrowy ! Ogromnie zazdroszcze ci tego 4D usg - tutaj to chyba jescze o tym nie slyszeli Ja nadal czekam na to pierwsze i calkiem zwyczajne usg, ale z jaka tesknota! Tak bardzo chcialabym zobaczyc moje malenstwo i uslyszec, ze wszystko jest dobrze... Jeszcze tylko 11 dni....
Pozdrawiam cieplo :-)
tampeza
Wrześniowe mamy'08
U mnie tez nie slyszeli, w ogole jest tylko jedno usg przez cala ciaze, miedzy 18-20 tygodniemEWA gratuluje! Super, ze twoj synek jest zdrowy ! Ogromnie zazdroszcze ci tego 4D usg - tutaj to chyba jescze o tym nie slyszeli Ja nadal czekam na to pierwsze i calkiem zwyczajne usg, ale z jaka tesknota! Tak bardzo chcialabym zobaczyc moje malenstwo i uslyszec, ze wszystko jest dobrze... Jeszcze tylko 11 dni....
reklama
Ewka gratulacje no Tatus to chyba sokolem zostal i koluje nad ziemia dumny:-)
U mnie slyszeli o roznych rzeczach i nawet maja ale oplata dodatkowa i troche drogo za te extrasy. Przelicznik 1:1 wiec takie rzeczy bardziej mi sie w Polsce oplacaja.
U mnie slyszeli o roznych rzeczach i nawet maja ale oplata dodatkowa i troche drogo za te extrasy. Przelicznik 1:1 wiec takie rzeczy bardziej mi sie w Polsce oplacaja.
Podziel się: