reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Tak właśnie zrobię!
Jestem umówiona u gina w przyszły piątek. dopytam się czy to jest konieczne.

poza tym po raz drugi w życiu zobaczę tę kruszynkę w sobie!

reklama
No prosze, prosze, a nic nam sie tu wczesniej nie chwalono na ten temat hhehehe

hehe, bo to wynikło dopiero dzisiaj:-D tzn. miąłm iść w połowie przyszłego tyg. na tradycyjne usg, do gina u którego bywalam również z julką, ale się okazało, że on na urlopie, więc... tak wyszło:-D

no, jeśli chodzi o usg 4D- to polecam:tak: świetnie wszystko widać:tak: dzidzi ma 51 mm, wszytskie parametry w normie, tętno 152 no i nasza dzidzia będzie... chłopcem:-):-) to równiez dało się podejrzeć:-) ale jestem szczęśliwa, P. również- w końcu syna będzie miał:-D

ewa- ale super wiesci! ja tez mam zamiar isc na takie usg ale najpierw zrobie zwykle szybciutko po powrocie,moj tez by sie cieszyl z chlopca twierdzi ze wie co robil i jest chlopiec ,sie okaze!!

a apropos usg 4d i 3d rozmawialam ze znajoma szwedka ze mam plany zrobic takie usg a ona sie pyta gdzie bo mowi ze tu w szwecji takiego nie ma haha jednak nie jestesmy w polsce tak bardzo w tyle!!

ewa - Gratuluje synka - super, że młody zdrowy
jak możesz wklej nam fotke z tego USG

narazie prowadzą faceci jest ich aż 2 ;-)

jak rodziłam Kube to przez 5 dni na oddziale urodziła się 1 dziewczynka reszta same ogonki :-)

aqua-ciekawe jaki bedzie wynik tej rozgrywki?ja w pierwszej ciazy mowilam do brzusia pawelek a tu siup i jest monia! corcia sie teraz z tego smieje!

EWA gratuluje! Super, ze twoj synek jest zdrowy ! Ogromnie zazdroszcze ci tego 4D usg - tutaj to chyba jescze o tym nie slyszeli :wściekła/y: Ja nadal czekam na to pierwsze i calkiem zwyczajne usg, ale z jaka tesknota! Tak bardzo chcialabym zobaczyc moje malenstwo i uslyszec, ze wszystko jest dobrze... Jeszcze tylko 11 dni....

Pozdrawiam cieplo :-)

Ewcia - gratuluję. Bardzo się cieszę że z maleństwem wszystko w porządku. Duży z niego chłopczyk.

EWA gratuluje! Super, ze twoj synek jest zdrowy ! Ogromnie zazdroszcze ci tego 4D usg - tutaj to chyba jescze o tym nie slyszeli :wściekła/y: Ja nadal czekam na to pierwsze i calkiem zwyczajne usg, ale z jaka tesknota! Tak bardzo chcialabym zobaczyc moje malenstwo i uslyszec, ze wszystko jest dobrze... Jeszcze tylko 11 dni....

Pozdrawiam cieplo :-)
U mnie tez nie slyszeli, w ogole jest tylko jedno usg przez cala ciaze, miedzy 18-20 tygodniem:wściekła/y:

reklama
Ewka gratulacje no Tatus to chyba sokolem zostal i koluje nad ziemia dumny:-)

U mnie slyszeli o roznych rzeczach i nawet maja ale oplata dodatkowa i troche drogo za te extrasy. Przelicznik 1:1 wiec takie rzeczy bardziej mi sie w Polsce oplacaja.

Do góry