reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

Doradzcie jak farbe powinnam kupic zeby szybko sie splukala:szok::rofl2: bo chce na wesele zafrabowac ladnie! moja czupryne na orzechowy blond. Tzn nie pyam sie o konkretny kolor tylko firme? Kto ma doswiadczenie? Ladny kolor ale niekoniecznie trwaly...
a może lepiej szampon? też ładnie złapie,a szybciej spłucze się. Dość szybko Garnier wypłukuje się. Nawet nie myśl o Palett,bo są trwałe jak cholera.

reklama
a może lepiej szampon? też ładnie złapie,a szybciej spłucze się. Dość szybko Garnier wypłukuje się. Nawet nie myśl o Palett,bo są trwałe jak cholera.
Szampon Garniera? A nie bedzie mi frabowal skory jak..sie spoce na weselu...choc nie mam w zwyczaju pocic sie jak...:rofl2:;-):-D
Masz doswiadczenie z szamponami koloryzujacymi?
Agulka - sama szukam. Ja moge polecic Tolpy choc nie jest tani - okolo 30 zika. No i Lavery. Reszta wg mnie wysusza skore jak cholera:baffled::crazy:

Nie ma prawa. Może jakaś szamponetka na 1 mycie,czy jakoś tak mogłaby to zrobić,a szampon jest na kilkanaście myć,a pewnie i tak do końca się nie zmyje. Jak robiłam na moich jasnych pasemkach Blondem7 z Garnier Color Naturals to pokryło mi w zasadzie wszystkie pasemka,a już po 1 myciu było widać gdzie miałam wybielane.

Mam jobla na punkcie stóp,bo ich nie cierpię. Tzn. ogólnie nie cierpię stóp, uważam,że to najgorsza część ciała i dlatego chcę żeby chociaż ładnie wyglądały:eek:
Mam problem. Jak by to ująć... mam śmierdzące giry:zawstydzona/y::baffled: ale to nie jest kwestia pocenia się,czy coś tylko nawet po umyciu mam wrażenie,że mają taki specyficzny zapach. Czy są jakieś preparaty (w zasadzie nie chodzi mi o dezodoranty),czy płukanki ziołowe na taką przypadłość??

moja mama od lat walczy z odciskami na stopach i nie może sobie z nimi poradzic:no:a stosowała już pełno preparatów i jakieś plajstry i jakieś maści owijała cebulą z czymś ale niewiem namaczała a później żyletką wycinała ale efekt zawsze krótkotrwały:sorry:wszyscy jej polecają żeby poszła najlepiej do chirurga je wyciąc ale ona się boi tyle że ona te odciski ma okropne:sorry:

Majandra ja mam modzele na podeszwach stóp i z tego co wiem to nie da się ich na trwałe usunąć (może chirurgicznie, ale mogą się reaktywować). Za to kupiłam ostatnio krez z scholla na odciski i zgrubiałą skórę i póki co jest dużo dużo lepiej. Po tygodniu skóra mi zecydowanie zmiękła.

Justyna - albo dezodorant albo cos wewnetrznie lykac/pic np hebrake ziolowa z szalwi. Ale przez gora miesiac.
Monia - ja mam to samo od 15 lat. Mam plaskostopie poprzeczne i tuz pod palcami na stopie co rusz robia sie odciski/nagniotki. Nie stowsowalam specjalnych plastrow tylko regularnie je kremuje i okolo co miesiac ide na profesjolany pedicur z frezarka. Tak doraznie mam spokoj. O chirurgicznym usunieciu nie slyszlaam.Chyba ze masz na mysli haluksy..to chyba tak.

reklama
Do góry