reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

a obadaj przy okazji, bo pudelka juz nie mam, a na tubce nie ma skladu - w Rossmanie sa i na halach hipermarketow tez. Moze tez bys zobaczyla serie Eco Bielendy, bardzo mnie zainteresowala ostatnio? Np takie cos:
Bielenda-sklep.pl - sklep z naturalnymi kosmetykami Bielendy. Kremy, toniki, balsamy.&
Mnie tez zaciekawily ze wzgledu na nazwe eco...ale seria zielona eco ( chyba najdrozsza) jest najbardziej zblizona do eco. Ta tez jest ok choc eco to to nie jest...ale dobry kosmetyk "naturalny"
Bielende bede miala w swoim gabinecie oprocz oczywiscie innych kosmetykow ( drozszych:baffled: i skuteczniejszych:sorry2:)

Ostatnia edycja:
reklama
HRUDA potrzebuje twojej pomocy
Nigdy nie mialam problemow z cera zadnych, wypryskow, tradziku podczas dojrzewania, za to od pewnego czasu zauwazylam oplaany stan swojego czola. Czyzbym dopiero dojrzewac zaczela :-)
A mianowicie zauwazylam ze czolo jest pokryte cale wypryskami podskornymi, jak przejade dlonia to jak bym po tarce jezdzila. I nie wiem jak sie tego pozbyc, co z tym zrobic zeby bylo choc troche lepiej, czy mze jakies specjalne kosmytyki jak tak to co polecasz, jak mam pielegnowac swoja skory no i jak moge sprawdzic jaki mam typ (sucha, tlusta?)
A wyglada to tak
dsc07958k.jpg

A moze ktoras z was ma podobny problem lub miala jak z nim walczylyscie?

Klavell- mialam to samo i tez tylko na czole. Kilka lat temu kiedy odstawilam pigulki antykoncepcujne, wiec problem lezy najprawdopodobniej w rozchwianiu hormonalnym...i powiem ci ze probowalam wszystkiego. Dlugo dlugo nic...pomogly mi zabiegi kosmetyczne ale glownie maseczki (Babor - nie pamietam co bo chodzilam do znanaje gdanskiej kosmetyczki na staz i kilka razy zprezentowala mi takie zabiegi) i swiatloterapia ale najskutecznijszym srodkiem okazala sie homopatia.

teraz to mam jakos mocniej moze dlatego ze mam wlasnie @ Hrudzia a oczyszczanie twarzy powiedz mi czy na takie cos by pomoglo, bo ja w sumie jeszcze nigdy nie bylam na oczyszczaniu moze warto sprobowac

a ta swiatloterapia to ile razy trzeba powtarzac?
A masaczki masz moze jakies godne polecena takie co bym w sklepie kupic mogla, moze jakies specjalny sklad musza miec?
I jeszcze ta homopatia co dokladnie?
Sorry ze tyle pytan ale wku... mnie nie milosiernie to czolo, bo mam wrazenie przez to ze wygladam okropnie i tak jak pszesz tylko czolo :-(

Mi oczyszcanie kosm nie pomoglo i znane mi maseczki z dobrym skladem tez niestety...swiatloterpia czy raczej koloterpia - mialm tylko 2 razy.
Mysle ze u mnei pomogla tak na prawde homopatia ale dopiero po 3 probie w wyborze leku:sorry2:

A kto ci doradzal te leki tez kosmetyczka czy dermatolog? i czy sa to jakies wyitaminy czy co, syro, tabletki tak pytam bo sie nie znam

Hey ja mam takie samo czolo od paru miesiecy i w dodatku bardziej mi sie przetluszcza.Ja tez mysle ze to zmiany hormonalne w moim przypadku od implantu hormonalnego.
Klavell ja oczyszczalam twarz ale bylo tylko gorzej:tak:Krostki sie powiekszyly i podchodzily ropa.Jak narazie troche pomogl mi zel Loreal Pure Zone(dla nastolatek) i maseczki z szarej glinki.Na jesieni pomysle o domowej microdermabrazji.Zobaczymy.

reklama
Do góry