reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

reklama
tak sobei mysle i wiecie ze moje dziecko brukselki chyba nie jadlo jesczze bo my nie jemy musze jutro kupic i cos z niej wyczarowac

Justyna - boj sie Boga - spirytus??? Ja rozumiem ze moze narzekasz na nadmiar sebum ale powinans uzywac kremu co to ladnie wyreguluje, moze z kwasami aha/bha, kwasem winnym, witaminami z grupy B, drozdze...
nakrzyczała na mnie!:szok: będę ryczeć,a tak na serio masz pomysł na jakiś krem nie za 100:eek:

Klavell, wapń, ale on jest nie tylko w nabiale. Ostatnio czytałam, że wapń z mleka wcale nie jest tak dobrze przyswajany, jak powszechnie się mówi. Dużo wapnia jest w warzywach kapustnych i strączkowych, w orzechach i migdałach.
no ja właśnie też wiele razy czytałam i słyszałam,że dla osób starszych mleko wcale nie jest źródłem wapnia,a nawet odwrotnie. Jogurty tak

Klavell wiem że to nie ten wątek ale zupa krem z brukselki jest pycha (a ja nie przepadam za brukselką:-D)
ja uwielbiam brukselkę,u mamy jak była zupa z mrożonki to wyjadałam wszytskim i byłam szczęśliwa,że nie lubią:-D

Trzeba dostarczać organizmowi wapnia, może być nabiał. Są też specjalne badania gęstości kości, ale to chyba dla naszych mam

trzeba uwazac w okresie menopauzy, bo wtedy przy braku odpowiedniej kuracji hormonalnej jest duze ryzyko powstania osteoporozy

Różnią się one czymś?? Lirene, Krem normalizująco - odżywczy - drogeria internetowa Esentia.pl
Lirene, Krem matująco - nawilżający SPF 5 - drogeria internetowa Esentia.pl
Pilinguję się, mam nawet taki z Ziaji antybakteryjny,czy jakoś tak.
Wczoraj oglądałam SOS Uroda i tam mówili między innymi o glince,że do skóry tłustej i mieszanej jest najlepsza czerwona i żółta, do delikatnej - biała,a do reszty-zielona,najbardziej popularna.
Oglądałam tez program gdzie chudzielec i grubaska zamieniali się dietami. Chuda w 3 miesiące przytyła 7kg,a gruba schudła 20kg. Ta chuda miała wskaźnik 17:szok: i robili jej badania na gęstość kości. To w wieku 24 lat, przy takiej diecie jaką prowadziła miała biodra, miednicę jak 60letnia kobieta:szok::szok: Na zapobieganie osteoporozie, zagęszczeniu kości dobre są ćwiczenia. Jakiekolwiek, chodzi o to żeby jeździć na rowerze, biegać, aerobik, siłownia...Cokolwiek

reklama
Do góry