reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

jeszcze nie bylam w przychodni
czekamy na meza NIN

ale z Rysia idziemy po niedzieli, bo am z Pl szczepionke dla niej i trzeba jej dac
ale pozniej juz chyba Rysia bedzie szla ich programem szczepien?
U nas szczepienie 21.12.
Jak narazie mielismy 3:-) w ciagu calego zycia Antka.
Dobrze,ze sa skojarzone:cool2:
Ja tez nie slyszalam piosenki:dry:

reklama
Melanie specjalnie dla Ciebie! :-) Moje wrześniowe szczęście...

Pierwszy spacerek na... balkon :-)

A tu Mariczka ma fototerapię łóżeczkową w domku (własne solarium ;-) ) bo jest troszkę za żółta i bilirubina utrzymuje się długo za wysoka...

A tu śpi w "solarium" na brzuszku :-)

dziekuje !!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jest piekna
sliczna
slodka
wspaniala

Ines gratulace po raz juz nie wiem ktory :-D
dla Ciebie i dumnego taty :tak::tak:

no tak, u mnie znowu to co wczoraj - wiszenie do 21 nad łóżeczkiem, ech.
o co tej Majuśce chodzi???

ja oglądm sobie Bridget i popijam whiskey. nie no tvn mnie zabija... ile reklam można oglądać! chyba zaraz sobie znajdę ten film na dvd:wściekła/y:

Majka dzisiaj tak tańczyła, że wywinęła orła:-) i był ryk

a na szczepienie pójdziemy po wizycie u neurologa 13.10 piątek;-)

Ines Mariczka jest śliczna! gratuluję Ci Maleństwa, oby żółtaczka poszła precz!

Fotki byly dla Melanie ale ja sobie tez obejrzałam...

Mariczka jest sliczna i ma piekne usteczka:tak:

Bo ta piosenka nie była zadnym przebojem. śą w niej fragmenty smiechu dziecka i gaworzenie... przez to moim chłopakom tak sie podoba... zwłaszcza Kubie.
Kiedy nie było Łukasza, nie interesowały go małe dzieci. Nigdy nie chciał zaglądac do wózków z małymi dziecmi, a teraz cieszy go kazdy maluch, zagląda do wszystkich wózków i śmieje sie na widok maleńst. to tak a propo;-)

reklama
Fotki są dla Was wszystkich kochane wrześnióweczki ale... na prośbę Melanie! :-) ;-)
Pozdrawiamy - Ines i Mariczka :-)

Do góry