reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Beacia to jest tak najczesciej moj Patryk rozmawia z swoja byla dziewczyna Dostaje szalu a pozniej jest woja nie wiem o czym gadaja ale raz widzialam ze mu buziaka przeslala ::)

reklama
Melanie moje dzieci też w brzuchu grzecznie siedział i siedzi. Mniej więcej jak Twoja Paris, chociaż ten młodszy to mi bardziej daje znaki życia niż Kuba, ten to był spokojniutki.... raz dziennie łaskawie dawał znać że żyje ;) :)

Janek szaleje srednio co godzine, czasem rzadziej. Nie mniej nie da sie pomylic kopniakow z niestrawnoscia.
A czujecie juz czkawke u bobasa? Smiesznie uczucie, nieprawdaz?

Melanie dzidzi mi kopie najbardziej wieczorem, ale jak sie nie przejem, bo wtedy chyba nie ma za bardzo miejsca do manewru :) rano kopie przy sniadanku, chyba lubi jesc kolorowe kanapki :)
a w ciagu dnia ro raczej ja sie ruszam wiec ono raczej korzysta z kolyski :)

Ja bez przerwy jestem zazdrosna a juz apogeum osiagnelam jak kolezanka mojego meza ze studiow rozwodzila sie i za bardzo sie do niego przyssala !!!

Moja Pati jak się urodziła to mierzyła 55cm a teściowa rodziła dzieci to miały odpowiednio:mój mąż:58 cm a jego siostra 62 cm.Mam nadzije że ja tego rekordu nie pobije.A i kazde ważylo ok 4 kilo.Szok!!!
Gabi22 ;D :laugh:dobra mój by sie napewno pod tym podpisał :laugh:
Kociak ja to bym już furi dostała po takim buziaku.Mam nadzieje że mojemu wczoraj dosyć nagadałam bo sam powiedział że sama sobie probłemów szukam a tak wcale nie jest.

Becia moj mały tez sie wyciaga strasznie czasami mam wrazenie ze chce mi na plecy wlezc

kopie niemiłosernie mocno i czesto

jesli w ciagu dnia mam 2 godzi spokuju to jest gites a tak to cały czas wrjuje w nocy jest jescze gorzej

niemam pojecia skad ten bobas tyle energi bierze

kiedys wypiłam sobie nie jedno piwko tylko dwa  i myslalm ze maluszek bedzie spal ale co tam on jeszce gorzej juz niewiem jak mam do niego mowic

a zwracam sie do niego juz jak do dorosłego dziecka

prosze zeby sie uspokił dał mi odpoczac ze kupie mu piłe do nogi jak sie urodzi ale on nic kopie dalej

ostatno zaprzestłam czytac mu bajke za kare

reklama
Do góry