reklama
Melanie moje dzieci też w brzuchu grzecznie siedział i siedzi. Mniej więcej jak Twoja Paris, chociaż ten młodszy to mi bardziej daje znaki życia niż Kuba, ten to był spokojniutki.... raz dziennie łaskawie dawał znać że żyje
M
Melanie
Gość
Kociak a ta jego była po co mu tego buziaka przesłała kretynka jedna??
i kiedy? ostatnio?
i kiedy? ostatnio?
Melanie dzidzi mi kopie najbardziej wieczorem, ale jak sie nie przejem, bo wtedy chyba nie ma za bardzo miejsca do manewru rano kopie przy sniadanku, chyba lubi jesc kolorowe kanapki
a w ciagu dnia ro raczej ja sie ruszam wiec ono raczej korzysta z kolyski
Ja bez przerwy jestem zazdrosna a juz apogeum osiagnelam jak kolezanka mojego meza ze studiow rozwodzila sie i za bardzo sie do niego przyssala !!!
a w ciagu dnia ro raczej ja sie ruszam wiec ono raczej korzysta z kolyski
Ja bez przerwy jestem zazdrosna a juz apogeum osiagnelam jak kolezanka mojego meza ze studiow rozwodzila sie i za bardzo sie do niego przyssala !!!
Moja Pati jak się urodziła to mierzyła 55cm a teściowa rodziła dzieci to miały odpowiednio:mój mąż:58 cm a jego siostra 62 cm.Mam nadzije że ja tego rekordu nie pobije.A i kazde ważylo ok 4 kilo.Szok!!!
Gabi22 ;D :laugh:dobra mój by sie napewno pod tym podpisał :laugh:
Kociak ja to bym już furi dostała po takim buziaku.Mam nadzieje że mojemu wczoraj dosyć nagadałam bo sam powiedział że sama sobie probłemów szukam a tak wcale nie jest.
Gabi22 ;D :laugh:dobra mój by sie napewno pod tym podpisał :laugh:
Kociak ja to bym już furi dostała po takim buziaku.Mam nadzieje że mojemu wczoraj dosyć nagadałam bo sam powiedział że sama sobie probłemów szukam a tak wcale nie jest.
M
Melanie
Gość
Anija moja malutka chyba jeszcze nie miała czkawki.. :
Becia moj mały tez sie wyciaga strasznie czasami mam wrazenie ze chce mi na plecy wlezc
kopie niemiłosernie mocno i czesto
jesli w ciagu dnia mam 2 godzi spokuju to jest gites a tak to cały czas wrjuje w nocy jest jescze gorzej
niemam pojecia skad ten bobas tyle energi bierze
kiedys wypiłam sobie nie jedno piwko tylko dwa i myslalm ze maluszek bedzie spal ale co tam on jeszce gorzej juz niewiem jak mam do niego mowic
a zwracam sie do niego juz jak do dorosłego dziecka
prosze zeby sie uspokił dał mi odpoczac ze kupie mu piłe do nogi jak sie urodzi ale on nic kopie dalej
ostatno zaprzestłam czytac mu bajke za kare
kopie niemiłosernie mocno i czesto
jesli w ciagu dnia mam 2 godzi spokuju to jest gites a tak to cały czas wrjuje w nocy jest jescze gorzej
niemam pojecia skad ten bobas tyle energi bierze
kiedys wypiłam sobie nie jedno piwko tylko dwa i myslalm ze maluszek bedzie spal ale co tam on jeszce gorzej juz niewiem jak mam do niego mowic
a zwracam sie do niego juz jak do dorosłego dziecka
prosze zeby sie uspokił dał mi odpoczac ze kupie mu piłe do nogi jak sie urodzi ale on nic kopie dalej
ostatno zaprzestłam czytac mu bajke za kare
reklama