reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Kociak dziekuje

przeslij mi tu troche tego browarka

ja napewno jutro se wypje bo zaczynaja sie Dni Stragardu i ide na koncert Odziłu Zamknietego

a w niedziele ide na Lescze i kabaret Czarka Pazury

a jescze w niedziele ide do kina

musicie mi w czyms pomoc

zatkało mi sie ucho i na jedno nic nie słysze do laryngologa bardzo sie boje isc mam złe wspomnienia z dziecinstwa wiec czy istnieje jakis domowy sposob by to uszko mi sie odetkało

gabi mi tez sie zatykalo i zatyka
Staram sie szorowac co troche ale to i tak nic nie daje
Trzeba isc do lekarza raczej

Ja w ciąży jeśli już jakieś piwko to bezalkoholowe.... chyba, że łyk od męża..albo dwa, ;)  ale więdksza ilość to bezalkoholowe. Jakos tak boję sie....Kiedys to był i Leh bezalkoholowy i żywiec... a teraz to musze sie karmi zadowolić, a marzę o takim gorzkim piwku prosto z lodówki ::) ::)

Gabi nalej do strzykawki letniej wody, nie za zimnej, naciągnij ucho nachyl się nad wanną i wstrzyknij sobie tą wodę do ucha. powinno wylecieć to co tam zatkało. możesz sobie najpierw wlać do ucha trochę tej wody tak żeby ten miodek zrobił się miekki, wtedy szybciej wyleci ;) :)

a mi sie czesto zatykało, bo jako dzieciak chodziłam do szkoły sportowej
i pływałam
często wlatywała mi woda i łaziłam przygłucha
ale uwielbiałam chodzić na płukanie ucha
uwielbiam to uczucie
taka strzykawa i cieplutka woda

chciałabym teraz ::) ;D

reklama
aniulka ja zaczym dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to mozna powiedziec ze 100 razy wiecej pilam
Np sylwester wypilam i to sporo tylko mialam wlasnie klopoty z piciem jakos nie moglam czesto chodzilam sie wietrzyc ;D
tak mysle ze tyle to nic sie nie stanie skoro mama nic nie mowi ;)

Do góry