reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

gopodarz na postrunku zajada sie pizza

lenia wypedziłam w momencie wyjscia z domku zabrałam mlodsza siostre na wesole miasteczko

reklama
Aniulka a tak ze powiedzial ze nie chce widziec Patryka w domu a byl patrk jak przyjechal i odjechal spod domu ::)
Nie chce sie wnerwiac mam dosc wczoraj sie z patrykiem pozarlam wyszedl z domu Przylazl dopiero po 1 w nocy
Dosc

witam ci Nika zgladaj czesto

ja wypiłabym se piwka ale zapomniłam kupic i teraz niema kto mi do slepu polezc pozostane przy wodzie mineralnej

Kociak ty to masz jazdy...... współczuję Ci serdecznie. ::) ::)   Leki i piwko?? chyba bezalkoholowe co?? ;)

Gabi widzę że przestało cię mulić... ;) ;D

Cześć Marta co u Ciebie?

tylko moja woda bez bobelków

a wydaje mi sie zywiec to jest alkocholowe piwko

Kociaczku nie ładnie przy tabletkach

ja tez od czasu do czasu wypije se piwko alkocholowe najlepij mi smakuje Bosman czerwony a przed ciaza to nawet na to piwo patrzec nie mogłam a teraz wchodzi mi jak woda

reklama
Aniulka ma iles tam % bo mnie juz sieklo po szklance malej ::) Lekarz pozwolil mi pic bo ja mam z tyminerkami problemy i zeby sie oczyszczaly  ;)

A co do tych jad to wlasnie ja najbardziej z dzieckiem cierpie i juz poprostu nerwoow nie wytrzymuje A prosilam lekarza zeby mi cos na nerwy przepisal to stwierdzil zebym zapomniala

Do góry