reklama
M
Melanie
Gość
Aska nie obraż się ale skoro nie chcesz, żeby się do Ciebie zwracano po nawisku to po co się tak zarejestrowałaś ? :
tutaj każdy tym, kim się przedstawia w nicku a Twój to drugow, no nie ?
Wiecie co?
mam taką koleżankę, która od roku czyta co my tu piszemy i bardzo jej się podoba u nas
Powiedziałam jej, żeby się odezwała pomimo tego, że nie jest wrześniówką ona ma 4 letnią Julkę
co myslicie mogła by z nami popisać, nie ?
tutaj każdy tym, kim się przedstawia w nicku a Twój to drugow, no nie ?
Wiecie co?
mam taką koleżankę, która od roku czyta co my tu piszemy i bardzo jej się podoba u nas
Powiedziałam jej, żeby się odezwała pomimo tego, że nie jest wrześniówką ona ma 4 letnią Julkę
co myslicie mogła by z nami popisać, nie ?
M
Melanie
Gość
a my jutro na basen lecimy : tez będę musiała zbunkrowac Pariskę na doście do i z auta :
kangurki
Fan(ka)
my plywac jedziemy w poniedzialek
o ile junior nie bedzie kaszlal...
glupio ze basen mamy 80 km od domq, tzn u nas jest ale chlorowy :
a mamusia nie umie jezdzic i jestesmy skazani na tate
dzis musialam sie sama wypuscic carem ale jakos poszlo tyle ze to 500 metrow od domu dalej bym sie nie wypuscila
o ile junior nie bedzie kaszlal...
glupio ze basen mamy 80 km od domq, tzn u nas jest ale chlorowy :
a mamusia nie umie jezdzic i jestesmy skazani na tate
dzis musialam sie sama wypuscic carem ale jakos poszlo tyle ze to 500 metrow od domu dalej bym sie nie wypuscila
no pewnie! ale skoro nas czyta to juz wie że kazdy jest mile widziany
Asiu Mel ma rację, bo jak ktoś wcześniej nie czytał co pisałas to i tak nie bedzie wiedział jak inaczej sie do Ciebie zwrócić, a po nicku jest najprościej
Melanie nie wiem czy basen to dobry pomysł. przed jeszcze jakoś pójdziecie, ale po basenie na taki mróz, to może być chwila i sie przeziebi dziecko
Asiu Mel ma rację, bo jak ktoś wcześniej nie czytał co pisałas to i tak nie bedzie wiedział jak inaczej sie do Ciebie zwrócić, a po nicku jest najprościej
Melanie nie wiem czy basen to dobry pomysł. przed jeszcze jakoś pójdziecie, ale po basenie na taki mróz, to może być chwila i sie przeziebi dziecko
Boże święty a u mnie znowu śnieg wali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i mróz jak cholera. a ja jestem ciepło i światłolubna!!!!
ja chcę żeby juz było lato!!!!!!
Melanie, oczywiście jestem za.
a ja sobie basen odpuszczam dzisiaj, zimno i nie wychodze z domu.
i mróz jak cholera. a ja jestem ciepło i światłolubna!!!!
ja chcę żeby juz było lato!!!!!!
Melanie, oczywiście jestem za.
a ja sobie basen odpuszczam dzisiaj, zimno i nie wychodze z domu.
M
Melanie
Gość
nakryję ją kocem w tym nosidełku : w samochodzie się nagrzeje :
Witam Aśkę Zapraszam do galerii Napiusz więcej o urodzeniu synka, 20 wrzesień zapamietałam. Dokleję Jego dane do naszego galeriowego spisu dzieciaczków
Melanie no jakne! niech się kolezanka Twoja nie krepuje! Moja mama tez nie jest wrzesniówką ;D ;D ;D ;D
U nas minus 7 i pada snieg, zaraz na saneczki wyruszamy
Melanie po basenie to chyba z godzinke byś musiała poczekac zanim pariskę na dwór zabierzesz...
A u nas katary chyba się zaczynają. Ja załapałam i Łuki lekko tez
Melanie no jakne! niech się kolezanka Twoja nie krepuje! Moja mama tez nie jest wrzesniówką ;D ;D ;D ;D
U nas minus 7 i pada snieg, zaraz na saneczki wyruszamy
Melanie po basenie to chyba z godzinke byś musiała poczekac zanim pariskę na dwór zabierzesz...
A u nas katary chyba się zaczynają. Ja załapałam i Łuki lekko tez
reklama