reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Hej
co do Marszałkowskiej to ja własnie przy niej mieszkam ;D ale nawet niewiem ile jest stopni ::)
a co do samochodu to mój mężuś zasuwał dzis do pracki autobusikiem bo samochodzik wczoraj nam zamarzł i chyba sprzęgło poszło czy coś przy nim jak m꿀ś ruszł wieczorem po mnie do pracy :p :mad: jak wracaliśmy nie chciały wchodzić biegi jedynka wogóle :p ztego wszystkiego sie rozchorował i każe mi dzis zostac w domu bo sie żle czuje i jak wróci z pracy to sie położy więc do pracy pójdzie za mnie tesciówka ::)

no nie, nie za dużo nieszczęść na raz? ;) swoją drogą to fajnie, też bym chciała żeby za mnie teściowa chodziła do pracy ;D

zdjęcia super, to Genua tak? mi się kojarzy tylko z jednym - jak rok temu wracaliśmy z nart, przywieźli nas do Turynu i byla taka mgła, że nic nie latało, no więc przywieźli nas do Genui - śmiesznie się czułam niosąc narty pod palmami ::) - ale było już ok. godz 21 i stwierdzili, że nie dolecimy już do Wawy przed północą, a nasze międzynarodowe lotnisko Okęcie działa do 24, a potem od 5. no więc siedzieliśmy tam do 3 w nocy. a ja byłam w drugim miesiącu ciąży i właśnie na tym lotnisku po raz pierwszy dopadły mnie mdłości. chyba ze wściekłości. mieliśmy być w domu o 22, dotarliśmy ok. 7 rano :mad: :mad: :mad:

a nie, to Genewa ;D

Zapomniałam wam powiedzieć że ponoć należy nam sie becikowe
w poniedziałek idę sie dowiedzieć ::)
BO mialo to wejść od wrzesnia a teraz dopiero uchwalili ale własnie z tym że od wrzesnia wypłacają wszystkim moja znajoma która urodziła w grzudniu już dostała ale trzeba samemu sie przypomnieć ::)

ale kupa...sie tak Maks na swiat szybko pchal...

u nas -17 od rana
w nocy bylo -26 podkrecilam kaloryfery na maxa a i tak spalam w swetrze i z Maksem...maz jednak mocniej grzeje:p
wlasnie wczoraj pisal ze w Sztokholmie taka zima ze - 10 stopni jest:p

reklama
Do góry