reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
cześc Dziewczyny! no kurcze, myślałam, że skoro taki mróz to wszystkie w domu siedzą i przełoży sie to na frekwencję na forum, a tu...
u mnie z rana o 9 -15st i nieprawdę mówią w tv że -8 :p nie wiem gdzie to -8st. a mój mąż wyszedł z domu i zara wrócił, bo samochód nam zamarzł ;D ;D ;D ;D i pojechał taxi.
ja w każdym razie siedzę w domu i tyle. nie wiem jak to zniosę, bo Majka dołącza się do grona piszczących maluchów, ufff
co do usg bioderek ja miałam za darmo u tego samego lekarza, co ręcznie zbadał. i za każdym razem wyszło ok.

maly tez mial dwa razy robione usg bioderek za darmo przy wizycie kontrolnej
u nas tez zima za oknem i chyba nigdzie sie nie wynurzymy

czesc ;D
witaj Aska, fajnie ze sie przylaczysz ;D
Beatko u mnie tez zimno, ale ja w tv slyszalam, ze macie na marszalkowskiej -25, brrrr
u nas podobno -11, ale nie bede sprawdzac, bo samo podchodzenie do okna mnie mrozi
dzien senny, bo Milenka po porannych zabawach zasnela ponad godzinke temu i spi
dobrze ze jest net to sie po swiecie mozna poszwendac nie wyskakujac z cieplych kapci ;D

Cześć drugow :)

Urodziłaś 20 a ja miałam na 20 termin :) ale urodziłam 17 ;D
Pokażesz nam synka?

a my jutro na basen ale z babcią Dorotką, bo tatuś wyjeżdża

witaj Asiu, lubię wszytkie Asie, bo mam siostrę Asię! :)
co do temp, to nasi znajomi mieszkają przy Marszałkowskiej, na 13 piętrze w wieżowcu nad mcDonaldem przy sezamie jeśli wiecie gdzie to jest. widok mają boski stamtąd. no ale właśnie gadałm z tą koleżanką, ona jest wrześniówką ale 2004 :), no i u nich jest -14. ale mówi, że na dole było -20, bo mróz chyba tak po nocy to od gruntu ciągnie, nie? Majka też padła, ale przestawiła się ostatnio i jak spała kiedyś tyle co ja, czyli nawet do 10, 11 jak zaspałam :-[ to teraz budzi się regularnie o 8.30. nawet dobrze, taki słodziutki mały budzik co z rana gada w łóżeczku ;D

reklama
Do góry