reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
cześc Dziewczyny! no kurcze, myślałam, że skoro taki mróz to wszystkie w domu siedzą i przełoży sie to na frekwencję na forum, a tu...
u mnie z rana o 9 -15st i nieprawdę mówią w tv że -8 :p nie wiem gdzie to -8st. a mój mąż wyszedł z domu i zara wrócił, bo samochód nam zamarzł ;D ;D ;D ;D i pojechał taxi.
ja w każdym razie siedzę w domu i tyle. nie wiem jak to zniosę, bo Majka dołącza się do grona piszczących maluchów, ufff
co do usg bioderek ja miałam za darmo u tego samego lekarza, co ręcznie zbadał. i za każdym razem wyszło ok.

maly tez mial dwa razy robione usg bioderek za darmo przy wizycie kontrolnej
u nas tez zima za oknem i chyba nigdzie sie nie wynurzymy

czesc ;D
witaj Aska, fajnie ze sie przylaczysz ;D
Beatko u mnie tez zimno, ale ja w tv slyszalam, ze macie na marszalkowskiej -25, brrrr
u nas podobno -11, ale nie bede sprawdzac, bo samo podchodzenie do okna mnie mrozi
dzien senny, bo Milenka po porannych zabawach zasnela ponad godzinke temu i spi
dobrze ze jest net to sie po swiecie mozna poszwendac nie wyskakujac z cieplych kapci ;D

Cześć drugow :)

Urodziłaś 20 a ja miałam na 20 termin :) ale urodziłam 17 ;D
Pokażesz nam synka?

a my jutro na basen ale z babcią Dorotką, bo tatuś wyjeżdża

witaj Asiu, lubię wszytkie Asie, bo mam siostrę Asię! :)
co do temp, to nasi znajomi mieszkają przy Marszałkowskiej, na 13 piętrze w wieżowcu nad mcDonaldem przy sezamie jeśli wiecie gdzie to jest. widok mają boski stamtąd. no ale właśnie gadałm z tą koleżanką, ona jest wrześniówką ale 2004 :), no i u nich jest -14. ale mówi, że na dole było -20, bo mróz chyba tak po nocy to od gruntu ciągnie, nie? Majka też padła, ale przestawiła się ostatnio i jak spała kiedyś tyle co ja, czyli nawet do 10, 11 jak zaspałam :-[ to teraz budzi się regularnie o 8.30. nawet dobrze, taki słodziutki mały budzik co z rana gada w łóżeczku ;D

reklama
Do góry