reklama
izis
Fanka BB :)
Edit ale mnie rozśmieszyłaś z tym oilatum na główce hihihi ale wiesz co ja jeszcze bardziej jestem rozstrzepana więc się nie przejmuj w końcu tyle mamy na głowie a w dodatku nie ma męża z psem trzeba wyść,dzieckiem się zająć i ćwiczyć anielską cierpliwość no mogło ci się zdarzyć
a co do cierpliwości naszych mężów i tatusiów to my tak jak Edit jak któreś już dostaje białej gorączki to wtedy drugie zajmuje się aniołkiem > ;D
a co do cierpliwości naszych mężów i tatusiów to my tak jak Edit jak któreś już dostaje białej gorączki to wtedy drugie zajmuje się aniołkiem > ;D
A
Anik
Gość
Słuchajcie - na przełomie stycznia i lutego muszę wyjechać na kilka dni z Filipem za granicę. Czy ktos wie jak wyrabia się takiemu maluchowi paszport???
a
a
Edit dziekuje! Ja sie wlasnie wscieklam i to tak, ze jeszcze dzisiaj mi nie przeszlo - nie odzywam sie do niego nawet mi sie nie chce...
na szczescie i w nocy, i dzisiaj od rana Arisa wynagradza mi infantylne zachowanie tatusia
zmienilam jej karuzelke i lezala jak zaczarowana prawie pol godziny
Kangurki dzieki - skorzystam sol juz przygotowana!
a na te rehabilitacje chce pochodzic, bo to podobno w tej przychodni fajna sprawa i maja super rehabilitantow
a sama z Mala bede cwiczyc swoja droga
na szczescie i w nocy, i dzisiaj od rana Arisa wynagradza mi infantylne zachowanie tatusia
zmienilam jej karuzelke i lezala jak zaczarowana prawie pol godziny
Kangurki dzieki - skorzystam sol juz przygotowana!
a na te rehabilitacje chce pochodzic, bo to podobno w tej przychodni fajna sprawa i maja super rehabilitantow
a sama z Mala bede cwiczyc swoja droga
anineczka
królowa mrówek :P
Dziendobry Mamuski.Chcialabym sie pochwalic nastepna gwiazda. To jest Juclia.Mieszka razem ze mna ze swoja mama i tata. Urodzila sie w Irlandii i dzieki temu zyje.
A to dlatego ze urodzila sie w 30 tygodniu wazac zaledwie 600 GRAM. Cudowna jest
A to dlatego ze urodzila sie w 30 tygodniu wazac zaledwie 600 GRAM. Cudowna jest
anineczka
Jakie dzis dzieci maja humorki? Antek od godziny 7 jest w wysmienitym nastroju. Uchachany i spokojny.Tylko cos mu mleczko o 10.00 nie wchodzilo. A tak apropo czy jest tu jakas mamusia ktora karmi butelka?
anineczka
?
reklama
naja
Fan(ka)
ja goscinnie, wtrace sie. jesli jakies mamy zainteresowane sa podroza samolotem /widze, ze anineczka, grooha sie wybieraja/ zapraszam. na tyle, na ile moge udziele rad, jak latac z maluchem. moze byc na forum, moze byc gg 4414352. my latamy do dublina akurat, ale przez londyn takoz, wiec jesli bede mogla w czyms pomoc, to bardzo chetnie.