reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

no popatrz, rzeczywiście jest napisane one week :o dałabym sobie głowe uciąć że jeszcze 5 minut temu było one day ;) ::)

reklama
Edit ale mnie rozśmieszyłaś z tym oilatum na główce hihihi ale wiesz co ja jeszcze bardziej jestem rozstrzepana więc się nie przejmuj w końcu tyle mamy na głowie a w dodatku nie ma męża z psem trzeba wyść,dzieckiem się zająć i ćwiczyć anielską cierpliwość no mogło ci się zdarzyć ;)
a co do cierpliwości naszych mężów i tatusiów to my tak jak Edit jak któreś już dostaje białej gorączki to wtedy drugie zajmuje się aniołkiem >:D ;D

Słuchajcie - na przełomie stycznia i lutego muszę wyjechać na kilka dni z Filipem za granicę. Czy ktos wie jak wyrabia się takiemu maluchowi paszport???

a

no właśnie też się zastanawiam, wiem, że potrzebny jest dokument ze zdjęciem, ale chyba trudno u fotografa zrobić zdjęcie niemowlaczkowi.
Podobno może być też dziecko wpisane w paszport rodzica?

Edit dziekuje! :) Ja sie wlasnie wscieklam i to tak, ze jeszcze dzisiaj mi nie przeszlo - nie odzywam sie do niego :( nawet mi sie nie chce...
na szczescie i w nocy, i dzisiaj od rana Arisa wynagradza mi infantylne zachowanie tatusia :)
zmienilam jej karuzelke i lezala jak zaczarowana prawie pol godziny :)

Kangurki dzieki - skorzystam :) sol juz przygotowana!
a na te rehabilitacje chce pochodzic, bo to podobno w tej przychodni fajna sprawa i maja super rehabilitantow
a sama z Mala bede cwiczyc swoja droga :)

Dziendobry Mamuski.Chcialabym sie pochwalic nastepna gwiazda. To jest Juclia.Mieszka razem ze mna ze swoja mama i tata. Urodzila sie w Irlandii i dzieki temu zyje.
A to dlatego ze urodzila sie w 30 tygodniu wazac zaledwie 600 GRAM. Cudowna jest

Jakie dzis dzieci maja humorki? Antek od godziny 7 jest w wysmienitym nastroju. Uchachany i spokojny.Tylko cos mu mleczko o 10.00 nie wchodzilo. A tak apropo czy jest tu jakas mamusia ktora karmi butelka?

Edit podziwiam Cie!!! Domyslam sie, ile Cie kosztuje kazdy spacer...
ja jak musze wyjsc z psem, a jestem sama, to ratuje sie kolezanka, ktora mieszka ulice obok!

reklama
ja goscinnie, wtrace sie. jesli jakies mamy zainteresowane sa podroza samolotem /widze, ze anineczka, grooha sie wybieraja/ zapraszam. na tyle, na ile moge udziele rad, jak latac z maluchem. moze byc na forum, moze byc gg 4414352. my latamy do dublina akurat, ale przez londyn takoz, wiec jesli bede mogla w czyms pomoc, to bardzo chetnie.

Do góry