reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam

Bylismy wczoraj u Filipka,ale nie moglismy go zobaczyc.
Mnie wpuscili tylko na sekundke i moglam go zobaczyc z daleka.
Lezy w inkubatorze,bo ma jakas Infekcje.
Oni na wszystkie choroby typu zapalnie pluc mowia Infection.
Czyli podejrzewam,ze go zalatwili,bo podaja mu antybiotyk.
W pomieszczeniu dla wczesniaczkow jest cieplo i milo,ale na korytarzu przeciagi,podejrzewam,ze jak go transportowali tam to sie przeziebil.
No niewiem.
PObedzie w szpitalu 2-3 tygodnie.
Jest bardzo podobny do mojego brata i jak na 2150g nie wyglada chudo,ma nawet cialka.
Mierzy 46 cm.
Fajny szkrabek.

Pojechalismy do szpitala z Antkiem...a ten zagladal do wszystkich pacjentek i chcial uspokajac wszystkie dzieci :-D

Anineczko Antoś będzie miał okazję "oswoić" się z małym dzieckiem. Może to mu ułatwi przyjęcie pod dach nowego członka rodziny?

Anineczko Antoś będzie miał okazję "oswoić" się z małym dzieckiem. Może to mu ułatwi przyjęcie pod dach nowego członka rodziny?
Zanim sie oswoi z kuzynem to ja juz bede rodzic.:-D
Zanim wyjdzie ze szpitala i zanim odwiedzimy go w domku minie sporo czasu.
Moze nawet i 2 miesiace,a wtedy ja juz bede na finiszu.
Nie chce tam za czesto chodzic bo dla wczesniaczka kontakt z innymi zarazkami nie bedzie niczym dobrym...a pozatym jeszcze ze 2-3 tygodnie zanim wyjdzie ze szpitala.
Ale juz w pazdzierniku przyjedzie ukochana ciotka Antka-moja siostra :tak:
On uwielbia starsze dzieci :happy2:

Witam dziewczyny:-)
bardzo,bardzo dawno nie pisałam kilka razy zdarzyło sie że zajrzałam do was;-)
chciałam sie pochwalić że znów będe mamą teraz kwietniową:tak:
nawet niewiem która to już z kolei z nas widzę tylko że Edyta i Ania będą juz niedługo znów mamami:-)
przezywam te ciąże jakby była pierwsza normalnie szok:szok: tak odwykłam od tego odmiennego stanu
ale jakis czas sie staralismy o drugie w sumie odkąd skończyłam karmić czyli od października tamtego roku i w końcu się doczekaliśmy:-)
jestem bardzo,bardzo szczęśliwa ale też przerażona jakto będzie:tak:
pozdrawiam was wszystkie serdecznie;-)

reklama
Do góry