reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

w nocy wszystko mnie bolało
a ręce mam takie spuchnięte dzisiaj
mam już aparat
ale cięzko mi samej rozpracowac wrzucanie zdjęć na komp
muszę męża przypilnować
może zdąże

reklama
ale się dzieje
narazie większość dziewczynek
podobno dziewczynki szybciej się pchają na świat
więc teraz kolej na Melanie!!!
Grooha sie nieodzywa, więc może już po
Kociak była cichutko ostatnim czasem a tu taka niespodzianka
jutro mam wizytę u lekarza , ciekawe co powie
miłego dnia życze
czuje się jak wieloryb

Mi czop juz się sączy od ponad dwóch tygodni jest przezroczysty raczej :p
Bo on właśnie może wychodzic na dwa sposoby albo powoli i jset bezbarwny albo tak nagle i wtedy jest podarwiony na różowo ni i wtedy do porodu chyba już bardzo niedaleko taże mam nadzieję że zdążysz wkleić zdjęcia ::)

marta fotki pstrykaj. pokażesz poźniej
tylko pstrykaj :)

Izis ja przepuszczam Cie przede mnie ;)
jeszcze nie miałam takiej akcji tak Ty

Dziękuję MELANIE ale myslę że ta akcja powtórzy sie dopiero po moim terminie :p
Więc mozesz rodzić przedemną ;D

Cześć dziewczyny. Wy jak zwykle już na posterunku....

Widzę ze znowu coś sie zaczyna dziać! Ale fajnie. No to która Marta czy Izis????

A może obie naraz???? ;D

Ja to chyba po terminie urodzę... skurcze ustały, nic się nie dzieje.... :p :p :p

reklama
Hej laski!!! Sorki że wczoraj nic wam nie posłałam ale wiele nie brakowało.Napisałam jak zwykle posta giganta ale w tym samym czasie zadzwoniła siostra mojego męża na Skeypa.Mysle sobie:"Pogadaja i potem dokończe",a te jak sie rozgadały to zdąrzyło mnie połamać na tapczaniku :p.Obudzłam sie o jakieś1.00,przykryta kocykiem(chyba tesciowa mnie przykryła) i poszłam do łóżka.Rano juz mój post był skasowany bo w nocy wyłączyli prąd. :pNie będe tego co wczoraj pisac bo zaraz znowu pędzetylkko w skrócie.Byłam wczoraj w Czechach.Ale drożyzna!!!!! Masakra!!!! Kiedys sie jeszcze opłacało tam na zakupy jeżdzić.Kupiłam tylko parę smoczków z okrągłą końcówką,jeden kaftanik i jeden pajacyk,no i dwie buteleczki,ale musze sie przyznac że u nas kupiłabym taniej,no ale jak juz tam byłam....Nawet alkoholu juz sie tam ani piwa nie opłaca kupować.Ciężkie życie tam teraz mają.Byłam po tej wyprawie tak zmęczona że chyba to mnie tak połamało.Dzis gotuje obiadek a moja teściowa bierze sie za mycie i strojenie okien u mnie w nowym domku.Już sie nie moge doczekać efektu,tylko nie wiem czy firanki tez już wieszać czy jeszcze troszkę poczekać,bo zasłonki to już chce mieć powieszone.
Widze że hasło Melanieskurczyków na noc ma magiczną moc bo coraz więcej skurczyków sie pojawia ;D
Ja tez już miewam czasami takie sielne że wydaje mi sie że chce mi sie kupe a ide do kibelka a tu nic :p Tylko ten bóljakby mi mały głową chciał w tyłku dziure zrobić.Brzusio mi strasznie opadło bo dużo lżej mi sie oddycha.Moje córka ma wywiadówke za tydzień.Ciekawe czy jeszcze będę mogła na nią iść ::) Szczerze mówiąc juz bym chciała mieć to za sobą.Dziennie mi sie śni że rodze,a za każdym razem jest lżej ;D Oby sny sie spełniły.Pędzę ziemniaczki strugać a potem na budowe,no i Pati musze o 12.20 odebrać.Znowu pewnie do wieczorka mnie nie będzie,ale jak dam rade to cos pózno naklikam bo mąż ma na noc.To miłego dnia życze.Pa kochane!!! :-* :-* :-*

Do góry