reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

czekamy z ogromna niecierpliwością

świetnie, że będa fotki, bo Aniulka akurat robi galerie wrześniowych dzieciaczków :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
;D Nie bylo mnie tutaj cale wieki :D Pozdrawiam Was wszystkie goraco i gratulacje dla swiezo upieczonych mamus ;D Wszystkie dzieciaczki sa takie sliczne ;D
Niestety, nie mam zbyt wiele czasu, aby czesciej tutaj zagladac :( Postaram sie zagladac czesciej, o ile moje bable mi na to pozwola ;D
Od 2 tygodni jestesmy w domku ;D

Aniabania telepatia! Wyslij mi na priva fotki Twoich córeczek, to wkleję je w naszej galeryjce, bo nie mogę ich nigdzie w wątkach znaleźć....

Fajnie że sie odezwałaś! Pisz co u Was??

;D Wlasnie wkleilam kilka zdjec na dzieciaczkach ;D
Aniulka, jakos dajemy rade, choc ciezko bywa. Najwazniejsze, ze maluchy rosna, choc nadal mam paranoje, ze musza jesc wiecej bo sa za male, szczegolnie Maja.Tysiac obaw i tysiac radosci. Macierzynstwo to piekna sprawa ;D Napiusze za chwile wicej bo Majeczka chce jesc :D

aniabania
to naprawdę telepatia
wczoraj pisałam, że dawno cie nie było
a może pisałam to dzisiaj.... ::)

juz mi sie dni mieszają, wszystkie takie same ;D wielkie oczekiwanie ;D

O rany ja wczoraj wieczorem poszłam na spacer z mężem,w parku dostałam skurczy i bolał mnie cały krzyż zaczełam je mierzyć wychodzi że co 10 minut to idziemy sobie powolutku do domu bo w czasie skurczu to prawie wogole nie mogłam iśc ::) już myślałam teraz to pójdzie tylko do przodu a tu dupa :p wróciłam położyłam się i skurcze zaczeły oddalać się w czasie w końcu zniknęły całkowicie :( Ale były najsilniej odczuwane z tych co miałam do tej pory ::)

reklama
hej Izis!
ja też miałam wczoraj alarm,
skurcze bolesne ale nieregularne
i wyszedł mi czop( chyba) troche zabarwiony na różowo
ale byłam wystraszona
spakowałam torbe i czekałam
ale przeszło

Do góry