reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
ta koleżanka to panikara i chyba już lekko zbzikowała, na punkcie zdrowego żywienia!jakoś wywołuje u mnie agresję.boję się spotkać ją kolejny raz, a w moim małym miasteczku to bardzo możliwe ;)

wy się dziwicie, że wasi mężowie nie chcą chodzić na zakupy, ja tam faceta jeszcze trochę zrozumię, ale wyobraźcie sobie kobietę, która nienawidzi zakupów! ja ma taki jeden egzemplarz w domu, moja siostra bliźniaczką! zakupy z nią to istna udręka.ja mam totalnego fioła i mogłabym godzinami, a ona dostaje telepawy jak idzie ze mną. woli jak ja kupuję jej ubrania :)!

moja córcia tak się wierci, że nie wiem ile jeszcze wytrzyma skóra na brzuchu! od paru dni mamy nową zabawę, łapię ją za stópki :) tak wyraźnie się odbijają, że to aż niemożliwe :)

pyszne ogórki robi moja mama, ale niestety przepis objęty tajemnicą! powiedziała, że kiedyś nam go zdradzi, ale jeszcze musimy poczekać. właściwie to ja lubię je jeść, więc za bardzo mi tym krzywdy nie zrobiła;)

chyba wezmę się do jakiejś roboty!!!

o! gratulacje dla kociaka!!!

to może do takiej roboty się wezmę ;)???

Dobra to ja jade zaraz do drugiego domku na obiadek a o 14 do siostry na odwiedziny i zobaczyc moja chrzesnice ;) no i obowiazkowo pstryknac fotki  ;D

Oks Pozdrowie, jak tylko wroce do domu ze szpitala to zrzuce zdjecia na kompa zmniejsze nieco wrzuce na server a nastepnie podam linki, tylko gdzie?

wiecie, że z naszej listy wrześniowej to wszystkie laski przede mną albo już urodziły albo juz z nami nie piszą i nie wiadomo jak to jest z nimi ::)

to co teraz ja ;D ??

O rany poszłam tylko umyć włosy a tu takie wieści właśnie myślałam kto nastepny ::)
KOCIAK GRATULACJE MARTYNKI-SUPER ;D

reklama
Do góry