reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

i ja jeszcze zaproponowałabym Kociakowi aby przesłała do którejś z nas na priva swój nr tel
żeby nas poinformować o wspałniałej wiadomośći ;D

a podczas karmienia kobieta powinna dostarczac dodatkowe 1000 kcal - to dopiero super sprawa ;D

reklama
::) no właśnie....

No i Kozidrakowa zrobiła show, publika sie rozbawiła i szaleje
co weteranka to weteranka
żaden młokos tego nie dokonał w Sopocie

no ja jestem zdegustowana tym 2gim miejscem :p

buraki i wieśniaki jakich w naszym kraju nie brakuje wysyłali na nią smsy

i jakie to niesprawiedliwe, flinta taka skromna lasia z talentem i dupa ! nic nie dostała
wyszło na to, że mandaryna jest lepsza wg publiki - co za syf
porażka

Ja też ! brak mi słow. Jak ta biedna Ewelinka musiała się poczuć?????

Karolina wpisała się na dzieci wrześniowe z gratulacjami... a ja myslałam, że ona też już rodzi,?????

a dlaczego mandaryna podczas oglaszania nagrody jury siedziala na widowni? wydawalo mi sie ze wszyscy byli brani pod uwage ???

Kociak trzymam kciuki i wyslij nam fotke jeszcze z brzusiem
cos sie niezle wykrecasz ;D

ktora z Was ma tel w Idei, chetnie tez wysle dobre wiadomosci

ciekawe co u naszej Gabi ???

Aniulka pisze:
Ja też ! brak mi słow. Jak ta biedna Ewelinka musiała się poczuć?????

Karolina wpisała się na dzieci wrześniowe z gratulacjami... a ja myslałam, że ona też już rodzi,?????
ja to samo
tylko, ze nie chciało mi sie tego pisać ;D

Ineczka ja mam Erę ale jeśli nie będzie chętnych... to ja mogę podzielić się Twoją radosną nowiną.... :-[ :-[

A o Gabi też dzisiaj myslałam. ona z tej patologii chyba juz nie wyjdzie do porodu :(

reklama
Do góry