reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Napewno nie bylo łatwe ja od poczatku ciazy wogóle sie bałam ze bedę miala cesarkę a to dla mnie gorszy strach panicznie boję sie operacji wogole wiekszego rozcinania skóry.....
Bałabym sie że będę coś czuła wiem ze nie ból ale samo takie szperanie w rozcietym brzuchu nieżle by mi pojechało po psychice.....więc cieszę się że mogę rodzić naturalnie-oby wszystko poszło dobrze ::)

Czesc Wrzesnioweczki!

ZACZELO SIE - odeszly mi wody... ale smieszne uczucie ;) ;D ;D ;D

Tylko jeszcze zgram archiwum do pracy ::) ;) i jedziemy po nasza corcie!

Sciskam Was baaaardzo mocno!
Melanie odezwe sie pozniej!

buziakow moc!!!

Blanuś rewelacja - świetnie masz. Jak wody odchodzą to musi byc już to.
Powodzenia życzę, chyba zaraziłas tym KK bo ona też już odwodniona jest i do szpitala się szykuję.
Trzymaj się !!!!!!!!!!!!!!!11

Ta noc była chyba jakaś szczególna bo od rana się dowiadujemy, że dwie nowe mamy nam przed południem przybędą. A może teraz tak co noc będzie???
Fajnie by było!!!!
A Blanuś miła późniejszy termin niż ja i co: ona na porodówce a ja bez czopa obijam się w domu!!

Cześć Dziewczyny ale się dzieje!!!!

KK i Blanus powodzenia!!! Trzymamy kciuki i dawajcie szybko znać jak tam poszło! ;) ;)

Wczoraj do Was nie zajrzałam, bo nie maiałam za bardzo czasu. Mąż miał wolne, więc postanowiliśmy spędzić ten dzień nad wodą, bo pewnie już w tym roku to ostatnie chwile. Potem pojechaliśmy na większe zakupy i wieczorem wybraliśmy się na spóźnioną kolację rocznicową. Fajnie było... ;D ;D

Winia widzę że Ty po Blanus i KK będziesz następna chyba co?? Trzymam kciuki żeby to było już. :laugh: ;)

Za wszystkie rodzące wrześnióweczki trzymam kciuki i oby te Wasze porody były łatwe i jak najmniej bolesne. :)

A ja co?? Naszorowałam się tych okien i co?? Trzy silniejsze skurczyki i ... koniec. :( :(

Zachwilę zmykam, bo umówiłam się z mamą do miasta i będzę dzisiaj moją wyprawkę zapinać na ostatni guzik.

Aniulkla mam nadzije, że może ja będę następna.... ;)
A mam na dzień dzisiejszy takie same plany jak Ty, zakupy w mieście z mamusią, oczywiście w obie strony na piechotkę może to coś przyspieszy ;D Tylko nie wiem czy mama będzie zadowolona z takiego długiego spacerku ;D ;D

reklama
Do góry