reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ineczka właśnie to miałam na myśli ;D
Ja tez juz po kolacji i najpierw czekam na samoczynne oczyszczanie sie organizmu przed porodem ;D
na tv club jest program o ciężarówkach i jest babka, która musi się poruszać o kulach
bo cierpi na rozszczepienie kości miednicy
a my to narzekamy, taaaa to dopero ma jazdę
nie moze ud rozsunąć
tylko na 20 cm :p

reklama
Widzę że wczoraj forum zamarlo nie miałyście chęci na ploteczki? ;D
A z ta gołą pi... to myślę że w momencie porodu bedzie mi wszystko jedno i nawet studenci niech sobie podpatrzą a co mi tam ;D ::)
Wogóle to zegarek na forum cały czas żle chodzi i cos nie chce się łaczyć forum.....
Aniulka jak tam skurcze doczekałas się?
A ja niemam tego programu tv club :(

Obudziłam sie nad ranem o 4 na siusiu i wylewał sie ze mnie delikatnie zabrudzony krwią śluz. Mówie wam odrazu sie obudziłam. Poszałam za jakies 15 minut i tego już nie było, majtki suche. Potem czułam cały czas lekki ból w dole brzucha. A teraz rano znowu pojawia sie śluz z brązowo-czerwonym zabarwieniem. Też macie takie objawy?
Zastanawiam sie czy dzwonic do gina - on bidula na urlopie i szkoda mi go trochę.

O rany Winia to najczęściej wycieka parę godzin przed porodem :o
Kbieto chyba będziesz następna z nas ;D
Może narazie nie dzwon tylko mierz częstotliwośc skurczy......

Ja nie mam żadnych skurczy teraz - wszystko jest ok. A wielka szkoda
Ale to niby te upławy pojawiaja sie nawet do kilkudziesięciu godzin przed - więc mogę mieć jeszcze trochę czasu :)

Ale możesz juz powoli sie przygotowac że to moze być już ::)
Ja tez mam takie upławy ale one sa biale a jak sa podbarwione krwią to juz się rozwarcie robi i na początku możesz nie czuc skurczy...sie zobaczy ;)

No to mnie kochana pocieszyłaś. Pójde sprawdze czy torba napewno ma wszystko :)
Mąż już chciałe ze mną zostać ale go do pracy pogoniłam, to kazał sobie sms ciągle wysyłać jak się czuje i czy to aby nie już.
Ja wcześniej nie miała żadnych białych upławów - tylko takie standardowe,

Poleciłabym ci teraz polatanie po schodach bo meza niema więc sie nie przytulisz a taki wysilek sprzyja szybszemu rozwieraniu i zamelduj sie póżniej jak się akcja toczy... ;)

No cóz poczekam jeszcze chwilke aż sąsiedzi się obudzą. Mam gdzie latac mieszkam w czteropietrowcu na 4 piętrze ;D

reklama
No widzisz ja tez mam to szczęscie i mieszkam na piatym pietrze więc jak przyjdzie pora i ja to wykorzystam choc od paru dni juz trenuje i raz dziennie zasuwam na piechotkę ;D

Do góry