reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Melanie tzn, ze koszulka dla Edit bedzie na pozniej, do karmienia, bo chyba nie doszla na czas porodu ??? ;D
Ale z Edit szczesciara ;D
wypowiedziala wczoraj zyczenie przed grilem i sie spelnilo ;D

Hejo kobitki!!! Nie było mnie wczoraj bo jakoś nie umiałam sie dopchać do kompa.Najpierw miała tyle roboty ze nie było kiedy,potem grill a potem mój jak usiadł to siedział do 3.00 :p
Widze że szum u nas.Edit urodziła? Wczoraj marzyła zeby sie zaczeło bo nie ma ochoty na gości i masz...jak powiedziała tak sie stało ;D.Super sie ma .

Aniulka wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy ślubu!

Melanieale Ci zazdroszczę tych lodów z blue city!!! w galerii mokotów też są pyszne...
jak ja tęsknię za warszawą!!!!
wczoraj wieczorem wyciągnęłam męża na lody ale oczywiście w katowicach nawet dobrych lodów nie ma :mad: :mad: :mad: a przez ostatni tydzień już aż mi się śniły te deserki lodowe z  GM :(

ale jestwm dobrej myśli: 24.09 mam zjazd absolwentów w wawie... może uda mi się tam dotrzeć!!! poszaleję trochę i 26.09 zjawie się w katowicach na porodówce! (mąż właśnie stwierdził, że chyba mam gorączkę bo zaczynam bredzić...)

Ineczka pisze:
Melanie tzn, ze koszulka dla Edit bedzie na pozniej, do karmienia, bo chyba nie doszla na czas porodu ??? ;D
Ale z Edit szczesciara ;D
wypowiedziala wczoraj zyczenie przed grilem i sie spelnilo ;D

nie było tego rozmiaru
więc nawet nie zdążyłam wysłać
bo jej nie kupiłam

olgap pisze:

Melanieale Ci zazdroszczę tych lodów z blue city!!! w galerii mokotów też są pyszne...
jak ja tęsknię za warszawą!!!!

Ja też tęsknie za Warszawą ;D
piszę z Bydgoszczy i jesztem tu od urodzenia
ale studiowałam w Warszawie i sie troche znam ;D

Aniulko i Marcinie
GORZKO !!! GORZKO !!! GORZKO !!!!!

Życzę wszystkiego co najlepsze i spełnienia Waszych najskrytszych marzeń
;D

aniaimarcin4mtrocznica1oo.jpg

bardzo się wzruszyłam, jak się dowiedziałam, że edit już tuli swoją córcię.ah.. aż się rozmarzyłam i przez chwilę swoją też już tuliłam :)
aniulka wszystkiego naj naj!!!
jak znajdę trochę więcej czasu to coś więcej napiszę i wkońcu jakieś zdjęcie wkleję, narazie niestety jestem przykuta do łóżka a było już tak rewelacyjnie. jakby tego było mało to nie wiem w jaki sposób nabawiłam się zapalenia oskrzeli :(!
no cóż, uciekam, bo już na mnie krzyczą...
pozdrowienia!!!

reklama
Dziewczyny BARDZO Wam dziekuje za życzenia, a Melanie jak zwykle oryginalna, zaskoczyłaś mnie na maxsa!! Bardzo Ci dziękuję  :laugh: :laugh: Nie wiem co napisać...
Jak zobaczyłam nasze zdjęcie to aż mi ciarki przeszły i tak mi się cieplutko koło serduszka zrobiło, dziękuję w imieniu swoim i mężulka. Jesteś Kochana ;)

Do góry