reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka ja sobie to tak tłumacze<że moja świętej pamięci mama patrzy tam na mnie z góry i mi takich ludzi podsyła> Naprawde nie narzekam.Wiadomo sa spory jak w kazdej rodzinie ,ale tego dobrego jest zdecydowanie wiecej  :)
Co do tych spacerków to.....nosisz komórke ze soba? ;D Bo jak cię w połowie drogi weżmie? ;D ;)
Cześćkociaczku jak się czujesz.Wpadasz jak wicher!!! I juz cie znowyu nie ma :p Zreszta ja tez taki halny jestem to ci tez kazań robić nie będe ;) :laugh: Miłego wieczorku papa

reklama
Ja sie czuje calkiem niezle
Gdybt tylko nie moje nogi i bolace plecy ::) ::) ::)
waze juz 55 kg :)
Chciala bym wam wkleic foteczke brzuszka ale niestety nie mam :(

Kociak no to gratuluję zakonczenia przygotowań :)

Beacia
ja powtórze za Aniulką, fajnie się czyta o takich rodzinkach, co się młodym pomaga ::) :)

Beacia zawsze mam komórkę ze sobą. Ale właściwie to nie pomyślałam , że mogłoby mnie gdzieś w połowie drogi złapać ;D ;D ;D

Kociak opowiadaj co u Ciebie bo ciekawam jak sobie radzisz z brzuchaczem i mogłabyś wkleić jakąś fotkę brzuchala cobyśmy wiedziałay jak się miewasz ;D ;D

Kociaczku już 55 kg.Ale "słonica" z ciebie ;D ;) Ja tyle wazyłam tyle w podstawówce!!! ;D ;D ;D a o nogach i pleckach to nawet nie mów...świetnie Cie rozumię!!!

Dziewczyny wiecie co_Ostatnio często puszcz mi sie krew z nosa po dmuchaniu,co to moze być.Cisnienie mam zazwyczaj zbyt niski ni wysokie.Z czego moze mi sie to robić?

Aniulka co u mnie
mecze sie z kotem i psem bo sie bija siedze w domu dzisiaj bardzo padal deszcz i mialam caly pokoik zalany ::) ::) ::)
Troche mi juz ciezko z tym brzuchem no i brakuje mi forum niestety nie mam czasu
teraz tez powinam byc juz dawno w domu a ja sobie klikam ;) ;)

Beacia pisze:
Kociaczku już 55 kg.Ale "słonica" z ciebie ;D ;) Ja tyle wazyłam tyle w podstawówce!!! ;D ;D ;D a o nogach i pleckach to nawet nie mów...świetnie Cie rozumię!!!

Dziewczyny wiecie co_Ostatnio często puszcz mi sie krew z nosa po dmuchaniu,co to moze być.Cisnienie mam zazwyczaj zbyt niski ni wysokie.Z czego moze mi sie to robić?

osłabienie kochana
ale to w ciązy normalka ;)
a z Twoim trybem życia, to i tak późno :)

hyhyhy ja dlatego tyle waze bo biegam a nie chodze
lekarz kazal lezec a ja pomagam mamie i tacie na dodatek musze nosic mojego kochanego psa bo nie umie schodzic po schodach i sprzatac :)

reklama
Dobra to ja juz uciekam bo widze ze sie zbieracie
Moze jutro do was wpadne ale na 80 % mi to nie wyjdzie bo cos bedzie innego do zalatwienia ::) ::) ::)
trzymajcie sie mocno :-*

Do góry