reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

zaglądam Ty do WAs, ale mam mało czasu, jest moja siostra
a druga przyjeżdza jutro (w sumie mam 3 siostry)
jutro zaczynam 9 miesiąc ::)
to następna ma być EDit?
ciekawe jak to będzie
lekarz nie badał mnie ginekologicznie, tylko USG
powiedział, ze badanie może przyspieszyć poród???
to dobrze, bo miałabym problemy z wejśćiem na ten stołek do badania

reklama
Marta3x no bądż zwarta i gotowa :)
współczuję ci z tym żelazem chociaż ja niewiem jak u mnie będzie bo opdstawiłam je sama zobaczymy po badaniach ;)
mnie od paru juz dni boli brzusio więc niewiem czy to nie mały się szykuje ale wolałabym żeby zaczekał tydzień jeszcze to nie będzie wczesniakiem :)
A wczoraj jak wracałam z meżem z McDonalda(bardzo,bardzo sie najadłam) to miałam kilka skurczyków i cały wieczór ból pomógł mi dopiero fenoterol wiec narazie go nie odstawiam ::)

Marta gratuluje rozpoczecia 9 miesiaca ;D
co do kupowania lewatywy to znasz nazwe? moze ja tez zaaplikuje sobie wczesniej?

Martuska pisze:
Acha Na drugi dzien po porodzie zalatwilam swoja potrzebe bezbolesnie o dziwo ;)
Martuska Twoj porod jest moim marzeniem, (bez nacinania i wogole)
ciesze sie ze sie do nas odezwalas, bo sprowadzasz moja wyobraznie do pionu i dajesz powody do zachowania spokoju ;D
ciagle sobie powtarzam ze bedzie dobrze :D

Aniulka pisze:
A co do fenoterolu to nie ma reguły, bo zdarza się też tak, że dziewczyny odstawiają i donoszą do terminu, a czasem nawet można przenosić. Tak że to nie zależy od tabletek tylko od predyspozycji macicy, rozwarcia, ułożenia dziecka i wiele innych czynników.

dokładnie
i takie babulenie, że jak się odstawi to natychmiast poród jest absurdalne i nie prawdziwe.

Ale się działo wczoraj na wieczorku O0
zarasz wybiore fotki - ja robiłam, więc mnie na nich nie będzie
ale później wezmę płytkę ze zdjęciami od koleżanki, to zapewne tam gdzieś się znajdę :)
było wesoło, do bazy zlądowałam przed 1:00

umieszczę je tylko na kilka chwil, bo nie chcę, żeby mnie zatłukła
nooo mamuśki tylko mi z wrażenia nie zacząć rodzić ;D

oto ona jeszcze panna do 9.9.2005 ;D

USUNIĘTE !!! ;) ;D

No to niezła jazda była na imprezie :o
Ciekawe czy ty też tak wywijałaś z tym panem :)
Pozazdrościłam wam super zabawy musiały byc niezłe jaja ::)
Mąż też był na kawalerskim?

Nie wywijałam z Tym Panem, bo schowałam się za aparatem ;D i mój brzuszek działał chyba na Pana jak OFF na komary ;D
Mąż nie był na kawalerskim, bo był 2 tygodnie temu na czymś w rodzaju zwiadów lokalowych przed kawalerskim i zakończyło się to małym incydentem z pewnym ochroniarzem.
Teraz mąż robi mu sprawę w sądzie.
Mąż stwierdził, że ma dosyć wrażeń i czekał na mnie w domku ;D

Ineczka Pan przyjechał z Warszawy na tą okoliczność ;D 300km w jedną stronę
później jak z nim rozmawiałam, to okazało się, że to kolega z uczelni ;D

aaa i jeszcze zapomniałam dodać, że była tam jeszcze jedna ciężarówka ale w 4 miesiącu i jej brzusio był malutki :)

reklama
Czesc dziewczyny wpadm jak przeciag i sprawdzam na szybko
mam straszne zaleglosci nie wiem juz co sie dzieje
nie ma takich szans zebym nadrobila zaleglosci ::) ::) ::) ::) :( :(

Skrobac moze bede wiecej jak juz sie dzidziua urodzi bo bede wtedy w domu wiecej
narazie bede mieszkac z tata ;)
dzisiaj robimy sobie grila A ja z patrykiem idziemy sobie za siatke na rybki :D

Nie moge sie juz doczekac na dzidzie tak juz bym chciala
Zato moje nogi juz siadaja z dnia na dzien coraz bardziej robia sie balonowate ::) ::)
A co do tej morfologi to wlasnie
Aniulka zgadlas zapomnialam brac witaminek ;) ale teraz bede to nadrabiac ;);) ;)

Do góry