reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

zaglądam Ty do WAs, ale mam mało czasu, jest moja siostra
a druga przyjeżdza jutro (w sumie mam 3 siostry)
jutro zaczynam 9 miesiąc ::)
to następna ma być EDit?
ciekawe jak to będzie
lekarz nie badał mnie ginekologicznie, tylko USG
powiedział, ze badanie może przyspieszyć poród???
to dobrze, bo miałabym problemy z wejśćiem na ten stołek do badania

reklama
Marta3x no bądż zwarta i gotowa :)
współczuję ci z tym żelazem chociaż ja niewiem jak u mnie będzie bo opdstawiłam je sama zobaczymy po badaniach ;)
mnie od paru juz dni boli brzusio więc niewiem czy to nie mały się szykuje ale wolałabym żeby zaczekał tydzień jeszcze to nie będzie wczesniakiem :)
A wczoraj jak wracałam z meżem z McDonalda(bardzo,bardzo sie najadłam) to miałam kilka skurczyków i cały wieczór ból pomógł mi dopiero fenoterol wiec narazie go nie odstawiam ::)

Marta gratuluje rozpoczecia 9 miesiaca ;D
co do kupowania lewatywy to znasz nazwe? moze ja tez zaaplikuje sobie wczesniej?

Martuska pisze:
Acha Na drugi dzien po porodzie zalatwilam swoja potrzebe bezbolesnie o dziwo ;)
Martuska Twoj porod jest moim marzeniem, (bez nacinania i wogole)
ciesze sie ze sie do nas odezwalas, bo sprowadzasz moja wyobraznie do pionu i dajesz powody do zachowania spokoju ;D
ciagle sobie powtarzam ze bedzie dobrze :D

Aniulka pisze:
A co do fenoterolu to nie ma reguły, bo zdarza się też tak, że dziewczyny odstawiają i donoszą do terminu, a czasem nawet można przenosić. Tak że to nie zależy od tabletek tylko od predyspozycji macicy, rozwarcia, ułożenia dziecka i wiele innych czynników.

dokładnie
i takie babulenie, że jak się odstawi to natychmiast poród jest absurdalne i nie prawdziwe.

Ale się działo wczoraj na wieczorku O0
zarasz wybiore fotki - ja robiłam, więc mnie na nich nie będzie
ale później wezmę płytkę ze zdjęciami od koleżanki, to zapewne tam gdzieś się znajdę :)
było wesoło, do bazy zlądowałam przed 1:00

umieszczę je tylko na kilka chwil, bo nie chcę, żeby mnie zatłukła
nooo mamuśki tylko mi z wrażenia nie zacząć rodzić ;D

oto ona jeszcze panna do 9.9.2005 ;D

USUNIĘTE !!! ;) ;D

No to niezła jazda była na imprezie :o
Ciekawe czy ty też tak wywijałaś z tym panem :)
Pozazdrościłam wam super zabawy musiały byc niezłe jaja ::)
Mąż też był na kawalerskim?

Nie wywijałam z Tym Panem, bo schowałam się za aparatem ;D i mój brzuszek działał chyba na Pana jak OFF na komary ;D
Mąż nie był na kawalerskim, bo był 2 tygodnie temu na czymś w rodzaju zwiadów lokalowych przed kawalerskim i zakończyło się to małym incydentem z pewnym ochroniarzem.
Teraz mąż robi mu sprawę w sądzie.
Mąż stwierdził, że ma dosyć wrażeń i czekał na mnie w domku ;D

Ineczka Pan przyjechał z Warszawy na tą okoliczność ;D 300km w jedną stronę
później jak z nim rozmawiałam, to okazało się, że to kolega z uczelni ;D

aaa i jeszcze zapomniałam dodać, że była tam jeszcze jedna ciężarówka ale w 4 miesiącu i jej brzusio był malutki :)

reklama
Czesc dziewczyny wpadm jak przeciag i sprawdzam na szybko
mam straszne zaleglosci nie wiem juz co sie dzieje
nie ma takich szans zebym nadrobila zaleglosci ::) ::) ::) ::) :( :(

Skrobac moze bede wiecej jak juz sie dzidziua urodzi bo bede wtedy w domu wiecej
narazie bede mieszkac z tata ;)
dzisiaj robimy sobie grila A ja z patrykiem idziemy sobie za siatke na rybki :D

Nie moge sie juz doczekac na dzidzie tak juz bym chciala
Zato moje nogi juz siadaja z dnia na dzien coraz bardziej robia sie balonowate ::) ::)
A co do tej morfologi to wlasnie
Aniulka zgadlas zapomnialam brac witaminek ;) ale teraz bede to nadrabiac ;);) ;)

Do góry