CosmoEwka
Zaangażowana w BB
No faktycznie jestem tutaj nowa. Wyjatkowo to forum mi sie podoba. Jestem wybredna a tutaj jest calkiem milo. Czytalam troche o szanownych Paniach i ich pytaniach, problemach i takich tam ale jeszcze nie wszystko. Co moge napisac o sobie? Mam 26 lat, to moja pierwsza ciaza. Planowana. Zaszlam w ciaze jakos tak 21-22 grudnia, a Wigilie juz czulam ze jestem w ciazy. Moze to brzmi malo wiarygodnie, ale nie mialam objawow zblizajacego sie okresu i czulam ze to to wlasnie to. Nawet wlasnie w Wigilie powiedzialam mezowi, ze chyba bedzie tatusiem i troche smiac mi sie chcialo jak tesc zadzwonil do mnie zlozyc mi zyczenia imieninowe i zyczyl mi (a raczej sobie) - wnuczka . Na poczatku stycznia potwierdzilam swoje przypuszczenia testem (ktory trzymam na pamiatke dla mojego dzidziusia). Jestem z Krakowa. Chodze do dr K.Berezy (prywatnie bo mysl o przychodniach napawa mnie dreszczem ) i nie moge nic zlego o nim powiedziec. Konkretny facet, tyle ze mlody, ale czasem w mlodej glowie jest duzo madrosci. Co jeszcze? Wlasnie popatrzylam na swoj coraz bardziej monstrualny brzuch i chyba juz nic nie napisze. Jak cos to smialo pytajcie. No i serdecznie zapraszam na pogawedke na gg bo siedze na L4 w domu i okrutnie mi sie czasem nudzi. A co do postu to dajcie spokoj. Ja osobiscie bardzo malo jem szczegolnie teraz bo jakos tak mam oczucie braku miejsca w powlokach cielesnosci mego brzucha, ale pomysl z postem jest absurdalny.