reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

ziemniaki to nic, gorzej ze sa ubrudzone ziemia czesto, i mimo mycia wolimy dmuchac na zimne (zakupilam kilka zestawow rekawic do roznych rzeczy np z kwiatkowi w doniczkach, obierania warzyw itp.)
Poniewaz mycie okien i wieszanie firanek ktos musi robic, robi je moj maz - ja mam jedno poronienie za soba, a moja mama ze mna tez sie nie oszczedzala i od 6 miesiaca na patologii lezala
a co mi tam, to tylko kilka rzeczy - dlaczego akurat ja mialabym robic cos potencjalnie niebezpiecznego
no i ostatnio zaczynam odczuwac rosnacy ciezar macicy, przy gwaltownych ruchach, wlasnie przy podnoszeniu rak i podczas snu

reklama
Shamsa to nie wolno sie w ziemi babrać ??
A ja mam takie plany ogrodowe ... a w rekawicach nie lubie bo się ręce odpażają :mad:
No ale jak mówisz, że ziemia jest be, no to chyba bedę musiała polubić gumowe naparstki ;D

Melanie, wlasnie!
Znalazlam taka dynie ozdobna i tykwe co sie pnie po plocie. W sumie nie pachnie, ale za to wyglada. Fajne to bedzie jak beda juz te dynie i tykwy zwisac.

Anija a ja właśnie szukam czegoś pnącego, wiesz na tego pomagiera sasiada, żeby sobie nad płotem rosło i żeby miał utrudnienie do zagladania na nasze podwórko.
W ogóle chce sie odgrodzic jakimis pnącymi roslinami, planuje sobie zorganizować taki kacik wypoczynkowy.

Dziewczyny życzę Wam Wesołych Świąt, rodzinnych i spokojnych

Miłego byczenia po wielkich przygotowaniach ;)

Kochane, za chwile wyruszam nad morze, wiec juz nie bede miala okazji...
Zycze Wam slonecznych swiat, dlugich spacerow i milych chwil spedzonych z najblizszymi.
Za rok przy stole bedzie nas o jedno wiecej :D

Mysle, że z tą ziemią i ziemniakami to chyba trochę przesada :) myślę, że śmiało można uprawiać ogródek, więcej plusów niż minusów, dzidzia będzie super dotleniona :)
Życze Wam dziewczynki również wszystkiego najlepszego na święta i miłych chwil w rodzinnym gronie :)
ja wyjeżdżam już jutro i wracam w poniedziałek.
A więc do poniedziałku i nie przejadajcie się za bardzo! :)

Oj dajcie juz spokoj z tymi porzadkami swiateczno wiosennymi;). Mnie znow ogarnia wielkie lenistwo a kilka dni temu odgrylam ze nie mam juz talii;). Maz sie smieje ze mnie, ale tu nie ma sie z czego smiac. Tak czy siak jak ktorejs z Pań bedzie sie kiedys nudzic to zapraszam na gg 809023. Ukrywam sie przed obcymi, wiec prosze nie przejmowac sie czerwonym sloneczkiem. To tylko sciema.

reklama
Witaj Cosmo Ewko !!
Chyba nie miałysmy przyjemności jeszcze Ciebie poznac, zapisuje sobie Ciebie w kontaktach i kiedyś zagadam na gg ;D

Napiszesz cos o sobie?
O nas poczytasz we wczesniejszych postach a nasze zwierzaki możesz nawet poogladać w innym - odpowiednim temacie, pewnie już to zrobiłaś ;)

Pozdrawiam serdecznie wszystkie kobitki ;D jutro mało jemy, czy nas cięzarne też ten nakaz koscielny obowiazuje?? ;D

Do góry