reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

wywaliłam sie dzisiaj wchodząc po schodach do komendy :police:
...oparzyłam się w zeszłym miesiącu
w aptece można kupić takie żelowe krążki - są rewelacyjne na oparzenia
i na przyspieszenie gojenia się ran
trzeba je trzymać w lodówce.

reklama
czesc Dziewczyny ;D

co do polowan lumpeksowych to w zeszlym tygodniu chcialam sobie kupic biale spodnie,
mierzylam majwieksze rozmiary jakie byly, ale nie miescilam sie w 44, wiekszych brak :( ;
zlazilam sklepy z materialami, ale wydalabym wiecej niz na spodnie w sklepie i bylo ryzyko,
ze albo zle uszyje, albo material okaze sie sztywny po praniu i bedzie zly efekt  :(
trafilam do lumpeksu ;D
tam niestety nie znalazlam spodni dla siebie, ale kupilam biala poszwe i jak sie zawzielam do jej psucia tak uszylam sobie spodnie ;D chyba beda mi sluzyc, bo wszylam na gorze golfik bawelniany ;D

mialam dzis sen, ze jestem juz na porodowce, spotkalam tam ludzi kt. mieli mi pomoc milo
spedzic czas (jakis salowy-kaowiec, wyluzowany profesor, polozne pokazujace jak sie szyje
fartuszki pielegniarskie z setkami kieszonek na niezbedne rzeczy do porodu ;D )
nie wiem dlaczego ucieklam stamtad do szkoly dla chlopcow w wielkim
zabytkowym klasztorze ???,
ale budynek okazal sie oblezony dzialaniami wojennymi, wiec znow ucieklam
sen byl przynajmiej kolorowy i jakos sobie w nim radzilam, wszystko zalezalo ode mnie
a juz napewno nie przeszkadzalo mi przytycie na twarzy ;D

moje usta juz sie prawie nie zamykaja, bo sa takie nabrzmiale jakby po silikonie ;D
wczoraj czytalam, ze w ciazy mozemy zamienic kremy przeciwzmarszczowe na nawilzajace,
bo pod wplywem tycia zmarszczki sie splycaja ;D dobre i to ;D ;D ;D

kurcze noga mnie przestaje piec
Ale mam plamy czerwone na rence i brzuchu ::) ::) ::)
Okropnie to wyglada
Ciekawe jak ja teraz na ulice wyjde :(

Cześć babeczki :laugh: :laugh:

Ja na chwilkę bo zaraz wyruszam do miasta ;D ;D

Ineczka ale miałaś barwny sen akcji ;D ;D ;D

Kociak od czego masz te plamy???? poparzyłaś się czy masz wysypkę?

Miłego dnia wszystkim zyczę ;) U nas super pogoda słoneczko i chłodny wietrzyk w sam raz dla ciężarówek ;D ;D

Acha i zdobyłam się na odwagę i zmierzyłam swój brzuch: całe 101cm! ::) ::) ::) :p

Aniulka poparzylam sie ::) ::) ::)

mam nadzieje ze mi te wstretne plamy zejda ::) ::)

Aniulka ladnie idziesz z tymi cm :) Ja sie nie chce smucic ze nic mi nie przybylo i nawet nie sprawdzam ;)

Ineczka ciakawa osobowośc i ciekawe sny, ten fartuszek z tysiącami kieszonek, to jest dopero pomysł ;D
oblężony klasztor pełen chłopców ::) czy to może coś oznzczać ::) ;D ?
salowy kaowiec ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Usta jak po silikonie - coś jak Pam Anderson ;D

ide dzisiaj do gina na 17.50 ale bez usg
usg mam 4 lipca

Kociak jak się załatwiłaś? oblałaś się czymś?

Aniulka u mnie jak zwykle taka sama pogoda jak u Ciebie
udanych zakupów! :)

reklama
Do góry