reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Hej wszystkim :)
Własnie apropo lumpeksów, to na mojej ulicy średnio co drugi sklep to lumpeks. Nasiało się ich jak grzybów po deszczu A jeden jest taki fajny, duży, wszysciutko elegancko na wieszaczkach ładnie oswietlony. No i naprawde mozna sporo świetnych rzeczy powybierac. Co tydzien całkowita wymiana towaru. Az czasami załuje, ze mam brzuszek bo tyle fajnych rzezczy znalazłam ale pasujacych na mnie raczej sprzed ciazy ;D A kupowac teraz nie bede, bo nie wiadomo czy po ciazy beda pasowały :mad: Ae dużo rzczeczy kupiłam sobie takich na teraz właśnie.
Melanie przypomniałas mi o Na Wspólnej :) Przegapiłam, myslałam, że leci tak jak zawsze o 21 ;) Straszna bryndza w tv teraz, same powtórki :mad:

Malutki kopie dzis niesamowicie, chyba zgłodniał, idziemy na kolacyjkę ;)

isiaczek własnie rozmawiałam o tym z mężem, ze same powtórki teraz lecę - cóż wakacje...
Czy ty kochana czasem nie mieszkasz w moim miescie, bo jak opisujesz ten lumpeks, to mam wrażenie, że to ten sam ;D

Dziewczyny naszemu kotkowi temu malemu zaczela sie ropka zbierac w tym miejscu co go ten pies ugryzl ::) ::) ::)
Dzisiaj widzialam ze ma strupka a za jakies 30 minut zauwazylam ze jest caly mokry mial taka wiekla twarda narosl jak by
Teraz trzeba mu chyba ta ropke usunac a mi sie robi az niedobrze ::) ::) ::) ::)

cześć babeczki.

Młody zasnął, mam chwilkę wytchnienia ;D ;D

Jestem zła jak osa.... aparatu nie ma.... może w przyszły wtorek :mad: :mad: :mad: jak sie uda to być może w czwartek lub piątek skoczymy do Poznania i sami sobie kupimy... bez łaski.

Ja jutro lub po jutrze też wybieram się na polowania lumpeksowe ;) ;) Mój brzuch rośnie w tempie prędkości świetlnej i w to w co mieściłam się jeszcze tydzień temu, dzisiaj mam problemy :mad: :mad: a do tego tak ciężko mi się zrobiło z przodu, że ledwo łażę :( Już mam dosyć tej ciąży i mam nadzieję ze urodzę wcześniej bo inaczej brzuch mi pęknie. Czuję że macice mam napiętą do granic wytrzymałości i trochę się zaczynam denerwować, bo po cesarce to jest niebezpieczny taki ogromny brzuch.... Już nawet nie mierzę ile mam w obwodzie bo chyba miary nie starczy :( ::)

Ja ostatnio mierzyłam swój obwód - 93 cm!! ::) Maaatko... brzuchol rosnie i luzne ubrania juz sie robia obcisłe. Az sie boje pomyslec co bedzie za dwa miesiące. XXXL?? ::)

reklama
Do góry