reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Aniulka szkola jest platna
Mama nie da sobie sama rady utrzymac mnie brata siebie i dziecko i na dodatek placic za szkole
Patryk juz powiedzial ze bedzie mi placil
Ale ja od niego nie moge brac na szkole

reklama
Kociak głowa do gory napewno wszystko bedzie dobrze

u mnie tez niejest najlepiej mi np. rodzice nie pomoga finansowo wogole i niewiem tez czy jak urodzi sie maluch to czy nadal bede mogła mieszkac u nich jak narazie to mama mowi ze nie bede u nich mieszkac tylko mam isc sobie do Czarka a ja nawet jakbym mogła zamieszkac z czarkiem to i tak na samym poczatku chciałabym zeby moja mama była przymnie i przy dzidzi przez pierwsze 2 miesiace

ale mam nadzieje ze jak dzidzia sie urodzi to moja mamuska zmieknie i juz niebedzie juz taka jak jest teraz

Beacia to Aniulka pamiętała daty urodzin jak się należy - ja wszystko poknociłam :-[

Kociak
coż mogę napisać... bądź twarda, a tatucha twojego nie kumam ::)
To, że jesteś zła, że wszyscy jada tylko nie Ty - to ja bardzo rozumie, bo ja zawsze się wściekam, że mój mąz może sobie wypic drina ze znajomymi
jednego, dgugiego, trzeciego... a ja nie :-[ a co do wyjazdu, to już się widzę... >:D >:D wściekałabym się i czepiałabym się wszystkiego
taki charakter ::)

Aniulka - super przystojniak z twojego Kuby :-*

Dziewczyny a ja wczoraj miałam zastrzyk z tej immunoglobuliny czy jakoś tak
.. w dupę ;D

Chyba tak jest
Nigdy z patrykiem nigdzie nie pojechalam ani nie pojade
A tu on nagle jedzie
Nie moge sie z tym pogodzic

na pare dni jedzie
Jest taka impreza zorganizowana Samochodowa bede sie scigac
Samochody imprezy calo nocne panienki z dupami odkrytymi
Po to wlasnie