reklama
M
Melanie
Gość
gabi22 pisze:...Ja mam lat 22
Czarek lat 30
Gabi między mną a moim mężem jest 5, to prawie jak 8
a co mieli powiedzieć rodzice mojej o rok młodszej kuzynki 26??
jej mąż jest we wieku mojej mamy 45 ;D i mają 6 letniego syna
M
Melanie
Gość
Kociak pisze:mama kazala sie spytac tesciowej a ta jak uslyszala ZE chcemy ja zabrac na usg to o maly wlos bym glucha nie zostala
;D ;D ;D ;D
hihihi... ale tam u Was jest fajnie
pomimo tych przejściowych kopotów wesoło jest co?
Hej, Kobietki
jak zwykle czytania, a czytania
mam nadzieje, ze dobrze sie czujecie, chociaz nie jest latwo w taka pogode... :
kurcze, strasznie dlugo sie Ma-dzik nie odzywa i Edit w ogole nie wchodzi na forum ... mam nadzieje, ze dziewczyny leza i, ze wszystko jest dobrze
czytalam Wasze posty i absolutnie zgodze sie z Ineczka, Aniulka i Melanie - z takimi pannami, ktore laduja sie w zwiazki trzeba krotko i ostro. Ja juz dziewczynom pisalam, jak sie na zbyt duzym zaufaniu do meza przejechalam, a zaczelo sie "niewinnie", ja pracowalam, a ona dzwonila, zeby razem wyszli na spacer z psem, albo sie wyzalic na swojego faceta, sms-y, spacery... i tak krok po kroku, mizdrzyla sie do niego, a jest niewielu facetow, ktorym cos takiego nie sprawia przyjemnosci. A juz najgorsze bylo to, ze jak wracal do domu po takim spacerku, na ktorym slyszal jaki jest fantastyczny, to ja go witalam z awantura i pretensjami... blad za bledem...
Dlatego Kociaku, nie krzycz na Patryczka, tylko pokaz mu, ze dobrze wybral... niech to sobie uswiadomi, widzac Twoja madrosc
i najwazniejsze: prosty przekaz, nie zostawiaj miejsca na domysly, bo panowie tacy domyslni wcale nie sa i nie chca byc!
A panne olej, i niech dokladnie tak to odczuje! Dlaczego? Bo jesli pokazesz jej, ze jestes o nia zazdrosna, to pomysli sobie, ze masz powod, bo Twoj Patryk "cos" do niej czuje... a po co?
A na koniec kontrola...
ja swojemu mezowi wierze, ale sprawdzam...
uuuufff... ale sie napisalam, a ten temat nadal podnosi mi adrenaline
jak zwykle czytania, a czytania
mam nadzieje, ze dobrze sie czujecie, chociaz nie jest latwo w taka pogode... :
kurcze, strasznie dlugo sie Ma-dzik nie odzywa i Edit w ogole nie wchodzi na forum ... mam nadzieje, ze dziewczyny leza i, ze wszystko jest dobrze
czytalam Wasze posty i absolutnie zgodze sie z Ineczka, Aniulka i Melanie - z takimi pannami, ktore laduja sie w zwiazki trzeba krotko i ostro. Ja juz dziewczynom pisalam, jak sie na zbyt duzym zaufaniu do meza przejechalam, a zaczelo sie "niewinnie", ja pracowalam, a ona dzwonila, zeby razem wyszli na spacer z psem, albo sie wyzalic na swojego faceta, sms-y, spacery... i tak krok po kroku, mizdrzyla sie do niego, a jest niewielu facetow, ktorym cos takiego nie sprawia przyjemnosci. A juz najgorsze bylo to, ze jak wracal do domu po takim spacerku, na ktorym slyszal jaki jest fantastyczny, to ja go witalam z awantura i pretensjami... blad za bledem...
Dlatego Kociaku, nie krzycz na Patryczka, tylko pokaz mu, ze dobrze wybral... niech to sobie uswiadomi, widzac Twoja madrosc
i najwazniejsze: prosty przekaz, nie zostawiaj miejsca na domysly, bo panowie tacy domyslni wcale nie sa i nie chca byc!
A panne olej, i niech dokladnie tak to odczuje! Dlaczego? Bo jesli pokazesz jej, ze jestes o nia zazdrosna, to pomysli sobie, ze masz powod, bo Twoj Patryk "cos" do niej czuje... a po co?
A na koniec kontrola...
ja swojemu mezowi wierze, ale sprawdzam...
uuuufff... ale sie napisalam, a ten temat nadal podnosi mi adrenaline
M
Melanie
Gość
heej Blanus ;D
zaraz przeczytam co napisałaś ale musze Tobie szybko o czyms napisać
MAM APARACIK DO TOREBKI !!!
mąz mi kupił, był wczoraj z moim tatą w Warszawie i zrobił mi niespodziankę
ale sliczny jest ten foto pstryk ;D
zaraz przeczytam co napisałaś ale musze Tobie szybko o czyms napisać
MAM APARACIK DO TOREBKI !!!
mąz mi kupił, był wczoraj z moim tatą w Warszawie i zrobił mi niespodziankę