reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
dzieki Martusia

jest juz prawie 13 a moja mamusika jescze nie zaczeła nic w kuchni robic pewnie tez ma lenia wiec pewnie po obiadek znowu bedzie dzwoniła do chinskej restauracji po sajgonki całe sczescie ze ja je uwielbiam chociaz dla mojego maluszka sa pewnie za ostre

Cześć Babeczki

U mnie dzisiaj chyba będzie burza... nie ma słoneczka ale jest duchota

Melanie ale mnie rozbawiłaś z tymi ptaszkami ;D ;D U mnie pod dachem są jaskólki, a one czasem już o 3 w nocy zaczynają śpiewać... a do tego ulica wyłożona jest kostką brukową i pod domem mam sklepy spożywcze, więc juz przed szóstą rano te dostawcze samochody jeżdżą...Wyjdzie Ci taki gość z drożdżówkami, zostawi klekoczącego dizla włączonego, drzwi od szoferko otwarte i radio na full ::) ::) ::) tylko brać kamienie i rzucać... ;D ;D

Marta dzięki za troskę :) Kuba jakoś tą noc przespał ale od 6 rano juz nie śpi... do przedszkola go nie puściłam bo szczeka jak piesek... dostał już syropek i chyba już lepiej. Na szczęście nie ma temperatury, więc nie jestem uziemiona. :) :)

Byłam trochę do południa w mieście i tak mi czas zleciał że szok... co chwilkę spotykałam kogoś znajomego i nim się przyczłapałam do domu to zrobiła się13 godzina ;D ;D

Gabi gratuluję studniówki :laugh: fajnie, że masz ją w piątek ;)można zabalować na maksa ;D ;D Fajny sen miałaś... mi się śniło ostatnio usg ale za dużo tam nie widziałam... :(

Dorka pisze:
Witajcie..Ciebie Melanie ptaszki..a mnie smsami o 7 mój kumpel..i wieczorkiem .. z lożka kilka razy mnie wyciągną..ze chce na gg pogg:)..oj..męża to coraz bardziej drażni;/..tak do pobudki..i do zazdrosci nawiązałam..
Jak dziewczęta sie czujecie..opowidzcie mi..jak to jest być w ciazy??:)..jak samopoczucie..humorki??..hmm??
..

Ja sie czuje w ciazy świetnie
oprócz 3 tygodni w 3 miesiącu
porównałabym to do depresji, było mi nie dobrze i nie chciało mi się z łóżka wychodzić
ryczałam i ciągle mnie mdliło :p :p :p

ale od temtego czau jest cool
jestem szczęśliwa i wypełniam swoje obowiązki jak wczesniej, więc nie czuję się ułomna ;D
mam nadzieję, że do końca tak będzie

Ines pisze:

Tylko Melanie nie będzie sałatka pasowała bo z ananaskiem :(
Melanie może z brzoskwinią też dobre? ;D Nigdy nie próbowałam!

jakie to słodkie.. pamiętasz ;D

na pewno bedzie dobre z brzoskwinią
zawsze wymieniam ananasa na brzoskinie ;)

Aniulka - ja bym załatwiła tych gości wiadrem z wodą ;D >:D
ale by była zabawa ;D
Dobrze, że Twój szczekający piesek ;D nie ma temperatury.

Gabi no kochana, po północy witamy w gronie 2 cyfrowych !!! ;D
sen super!!

hello:)bylam u lekarza i dostalam nowy antybiotyk:D bo jakos nikt nie wie co mi jest:/wg. mnie nic, ale mam fatalne wyniki...ale potem poszlam do fryzjera i zrobilo mi sie lepiej:D a moje kochanie zaraz zabiera mnie na zaglowke i spedzamy ostatni wspolny weekend na wolnosci:p ciagle pada...:DDDD to sie opalimy:D ;D

własnie ja najbardziej boję sie na chwilę obecna tej hustawki nastrojów..(jakie np dzisiaj mam:(...
na zaglówca to bym popływała..wogóle to bym gdzieś najchętniej znowu wyjechała..W sobotę mam egzamin..zamiast sie uczyc pojechałam z mezem na kilka dni..zregenerować sie..odstresować i masz Ci los- w odwrotna stronę:)-max len mega dół-ze po urlopiku:(..że trzeba pracować..uczyc sie...Poradzono czekoladę wtrynić-nie lubię..meża przytulic- w pracy..wiec zrewanżowałam soebie-truskawkami czekoladę:)..no i tuliłam psa..-nie pomogło..wielki brzuch po truskawkach..ia pies ucieka..oj tylko biadolę dziś..jak mi smutno..a ksiazki czekają..fuj!

reklama
Kangurki a gdzie wyjeżdzacie na ten ostatni single weekend ??
Nie... no ja licze na pogode w weekend, wymieniałm wode w oczku wodnym i słońce musi być,
no co jest??

co sobie zrobiłas u fryzjera??

jak to masz fatalne wyniki i nic Tobie nie jest? coś jest nie teges, tylko co? ::)

Dorka, na zapas sie nie stresuj, bo ja też tak miałam a okazało się, że jest zupełnie inaczej jak to sobie wyobrażałam...
L e p i e j !!!

A mi pomaga tulenie mojego futrzastego psa na smutki ;D ;D ;D oczywiście męża też ;D

Do góry