reklama
Witajcie..Ciebie Melanie ptaszki..a mnie smsami o 7 mój kumpel..i wieczorkiem z lożka kilka razy mnie wyciągnął..ze chce na gg pogg..oj..męża to coraz bardziej drażni;/..tak do pobudki..i do zazdrosci nawiązałam..
Jak dziewczęta sie czujecie..opowiedzcie mi..jak to jest być w ciazy??..jak samopoczucie..humorki??..hmm??..
Jak dziewczęta sie czujecie..opowiedzcie mi..jak to jest być w ciazy??..jak samopoczucie..humorki??..hmm??..
mnie jest ciezko wstac raniutko z wyra taka moja pora wstawania to pzrzeawaznie 11- 12
miałam dzisiaj sliczny sen a mianowicie
snił mi sie moj synek Mikołaj w tym snie miał juz roczek ale był taki uroczy i taki ładniutki na buzce jak aniołek i niechciał bawic sie z innymi dziecimi ani nie szedł na raczki do innych ludzi cały czas byl przymnie
az normalnie jestem zła ze juz sie obudziłam moze przysniło by mi sie cale jego dziecinstwo
miałam dzisiaj sliczny sen a mianowicie
snił mi sie moj synek Mikołaj w tym snie miał juz roczek ale był taki uroczy i taki ładniutki na buzce jak aniołek i niechciał bawic sie z innymi dziecimi ani nie szedł na raczki do innych ludzi cały czas byl przymnie
az normalnie jestem zła ze juz sie obudziłam moze przysniło by mi sie cale jego dziecinstwo
A ja sobie jem pyszną sałatkę
Kukurydza, ananas, tuńczyk w sosie własnym, majonez i pieprz do smaku.
Polecam, pycha!
Tylko Melanie nie będzie sałatka pasowała bo z ananaskiem
Melanie może z brzoskwinią też dobre? ;D Nigdy nie próbowałam!
Kukurydza, ananas, tuńczyk w sosie własnym, majonez i pieprz do smaku.
Polecam, pycha!
Tylko Melanie nie będzie sałatka pasowała bo z ananaskiem
Melanie może z brzoskwinią też dobre? ;D Nigdy nie próbowałam!
Ja włąśnie skończyłam obiad gotować,czekam na dziecko aż wróci ze szkoły .
robiłam trochę porządków
mam głupią manie składania różnych rzeczy,niepotrzebnych
teraz wszystko wyrzucam
bo strasznie zagracają dom
ależ się tego nazbierało :
robiłam trochę porządków
mam głupią manie składania różnych rzeczy,niepotrzebnych
teraz wszystko wyrzucam
bo strasznie zagracają dom
ależ się tego nazbierało :
ja mam dzisiaj lenia nic kompletnie mi sie niechce nawet sie jeszcze nie ubrałam leniuchuje w łozu ogladam jakies bzdurne filmy
poleniuchuje tak do obiadku a potem moze jak mi sie zachce to na jakis spacerek sie wybiore moze zabiore młodsza siostre na wesołe miasteczko 200 metrów odemnie sie rozlokowało wiec daleko nie musze lazic
poleniuchuje tak do obiadku a potem moze jak mi sie zachce to na jakis spacerek sie wybiore moze zabiore młodsza siostre na wesołe miasteczko 200 metrów odemnie sie rozlokowało wiec daleko nie musze lazic
reklama