reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

jak ci zazdroszczę Inez to nie masz pojęcia...też chcę kotka!!!są takie miłe...mam tylko małego wrednego pinczerka miniaturkę,który jest co prawda kochany, ale...nie lubi być za długo w jednym miejscu:/ mieliśmy fretkę, ale tylko tydzień-okazało się, że jestem uczulona i mały może być przez nią chory no i musieliśmy oddać:/a pozatym mój mężczyzna naczytał się o toksoplazmozie i innych takich i nawet mi coli nie pozwala pić, bo wg. niego to szkodliwe:)faceci są śmieszni :D O0

reklama
są śmieszni jak kotki ;D ;D ;D

Aniulka już pewnie po wizycie u lekarza...

a my sie z mężam drzemneliśmy i jak sie obudziłam to dostałam ataku śmiechu
tak mnie rozśmieszyło to, ze pospał chyba z 5 minut (ja dłużej z 30) i wstał taki rześki
najpierw doskoczył do kompa, potem poleciał sprzątać na podwórko
i powiedział, że jak wróci, to posprzata na biurku (tam jest zawsze mega bałagan)
jakos mnie to bardzo rozśmieszyło ale juz się uspokoiłam

wiecie co?
kłuje mnie ten lewy bok jak diabli
na wysokości piersi na żebrach, cholerstwo jedne...

;D mój mężczyzna dostał pracę w stoczni i cieszy się jak małe dziecko:) pewnie czeka go kariera w stylu Wałęsy:p a już myślałam, że wakacje spędzimy razem:(
mnie też dziś coś kłuje-zwalę to na małego:D dopiero teraz zaczynam czuć, że jestem w ciąży...;P

lenię się:)w ślubie największym problemem była sukienka:)no i krawat wczoraj dobieraliśmy do moich koralików:)a reszta...gładko poszło...tylko się pani z USC przestraszyła, bo zaprosiliśmy na ślub 150 osób, a tam jest miejsce dla 50:)chciałabym mieć to już za sobą, bo po ślubie jedziemy do ikei kupić swoje pierwsze wspólne małżeńskie łożE:)na razie mamy materac-romantyczny...:)))

150 osób :o

Ty to jak rzucisz liczbą ......

ale będzie wesoło

też poszłabym gdzieś na wesele ale musze do wrzesnia poczekac - 9 ide do koleżanki na weselicho
jeśli wczesniej nie urodze :(

o weselu nawet nie marzę:)ślub...no się znajomych nazbierało nagle i wszyscy chcą nam gratulować:p mam nadzieję, że jest czego:)bekowo będzie:D :p

Cześć Babeczki, już jestem po.... ufff wszystko w porządku.. dalej mam brać nospę , rozwarcia brak więc jest ok. Idę coś wszamać później poczytam co naskrobałyście

no tak-nospa jest thebest:)na okres to nie działała mi, ale teraz...SUPER:)też muszę iść do GINA, ale moja babka wyjechała i muszę znależć nowego, a u nas sami faceci:( nie pójdę do faceta choćby nie wiem co:D

reklama
Do góry