reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
własnie zrobiłam porzadek z ciuszkami dla dzidzu i napisze wam liste czego i ile mam
1.Pajacyki-41 szt
2.Kaftaniki-26 szt
3. Czapeczki-13 szt
4. Rajtuzki- 13 szt
5. Sweterki-11 szt

te czuszki dostałam oddwuch moich kuzynek
kazda z nich ma synka
dlatego sie tak duzo tego nazbierało

mam jeszcze trzy fajne sliniaczki

wow...ja mam 1 spioszki,albo body-nie wiem czym się różnią:/ 1 bluzkę, 1 koszulę hawajską, 1 kąpielówki i 1 ogrodniczki...i wszystko na 56-62 cm:)myślałam, że zdążę kupić, ale widzę, że czas nadrabiać:D

Kangurki- jeszce nadrobisz

ja niestety a moze stety nawet złotówki na to nie wydałam

załoze sie ze w połowie z tych ciuszków moj Mikołaj i tak nie bedzie chodziła mam dziwne wrazenie ze niektóre znich beda odrazu na niego zamałe trzy pary kaftaników sa na rozmiar 50

W sobotę wreszcie jedziemy odebrać naszego kociaczka! Już się nie mogę doczekać. Od tygodnia mamy już rzeczy gotowe dla niego: drapak z leżanką-hamakiem, transporterek, miseczki kuwetke, zabawki.... tylko kotka brakuje  ;D
W sobotę też jedziemy odwiedzić grobek Arusia. Dobrze że mamy takie miejsce, gdzie możemu Mu zapalić światełko. Tylko tyle teraz możemy zrobić dla naszego Synka. No i oczywiście noszę Go w serduszku i wiem że cały czas jest ze mną...

reklama
Oczywiscie że pokażę kociaczka :) Chyba będę mu wciąż zdjęcia robiła ;D
A mój mąż to go chyba zagłaszcze... całe życie marzył o kotku, ale jego mama nie lubi żadnych zwierzątek. Miał tylko rybki no a rybki nie bardzo da sie głaskać  ;D ;D ;D

Do góry