reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
hyhyh bo mam groba kurteczke wiec nie bedzie widac ja jestem w czarnej z niebieskmi spodniami
Kijowe te zdjecia bo mowialam chlopaki robia tylko fotki samochodow  ;D ;D ;D

Kociak a ja myślałam że Ty całkiem krótkie masz te włosy!!!! z takimi to nie ma problemu z układaniem.... ::)

A masz chociaż jedno przodem, bo tył to masz ...hmmm ....zgrabny ;) ;D

hehheh nie raczej nie mam przodem bo wszystkie zdjecia to sa scigajacych sie samochodow ;D ;D a to bylo robione patryka samochodu wiec sie zalapalam :)

No właśnie, bo tak prawdę mówiąc to zostałyśmy właściwie tylko my trzy... reszta dziewczyn bardzo rzadko tu wpada... :( :(

A na dodatek Ty też chcesz nas opóścić??? Doczytałam się że masz ochotę zahaczyć o październik :( :( :( :(

was nigdy nie opuszcze
Jakos dobrze mi tu Bede tylko do nich tam zagladac :) Tu jest moje prawidlowe miejscie Tam to z doskoku ;D ;D ;D

;D ;D ;D No tak myślę!!

Myślę że na październik to raczej się nie załąpiemy bo termin na 20 września a jak nie zaczniesz rodzić to najpóźniej 10 dni po terminie będą Ci wywoływać. więc wychodzi 30 wrzesień ;) ;D

reklama
Do góry