reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Miałam nerwa a on beczał bez powodu no i nawrzeszczałam a potem mi głupio było... polazłam po truskawki do sklepu i zjadłam z nim sama cały kilogram. i zacałowałam go na amen aż uciekał ::) ::)

Ale głupia jestem nie??

reklama
Melanie no to uczcie ja sie boje co moja kotka zrobi jak narazie to gada cos do brzuszka wiec chyba nie bedzie wojny  ;D ;D ;D ;D

nie mam wiesci
nie dzwoinię, bo nie chce jej zawracac dupki
może drzemie...

zadzwonie jutro po obronie i zapytam o zdrowie
pozdrowię ją od Was i odezwę sie w nocy na forum jak wrócę z W-wy

za chwilkę pójde spać, nie wyganiajcie mnie jeszcze :(

No nie wiem Kociak.... dzieci bardzo to przeżywają jak rodzice się kłócą i potrafią na odległość wyczuć że dzieje się coś niedobrego...

Aniulka no ja myślę, że Wy ze mną będziecie na obronie :)

Ja też sie obawiam, że będę raz super mamą a raz wstretną wrzeszczącą mamuchą :(
w sumie to duzo nie wrzeszcę ale mój maz mówi, że marudze

Aniulka ja też tak mam czasem, ale coraz rzadziej.nawrzeszcze na Igora a potem mi wstyd.całuje go póżniej po nogach i przepraszam

reklama
Do góry