wow, druga część poszła
no to jedziemy dalej
Joasiu, jak ja Ci zazdroszczę, kiedy to czytam:
.
Na spiocha umylam jej rece i spi smacznie
Zadrapala sie kolo oczka i ma teraz czerwone .biega i szuka patykow wiec pewnie ktorys jej zarysowal buziaka:-(Strasznie dzis wieje,ale na szczescie nie pada.
Monia zadroszcze Kamulkowego snu...Jula dzis wstala o..no zgadnijcie o ktorej...
o 6-30..zgrozo..polezala godzinke i siup do zabawek.Jakby bylo ciemno to by pospala dluzej a tak spieszno jej bylo do zabawy;-)
Na śpiocha umyłam jej ręce...
Pięknie brzmi
. Kamuliny czasem nie daje sie przykryć kiedy śpi, bo zaraz się budzi
. Wchodzimy i wychodzimy z pokoju jak złodzieje, na palcach. Śpi jak ptaszek na gałęzi
Myślałam, że to tylko Kamila ma odjazd na punkcie patyków
. Jak nie znajduje na trawie, to każe sobie z drzew łamać
- im większe tym lepsze
Kamulę też budzilo słońce - sypialnię mamy od wschodu. Jakiś tydzien temu zainwestowalismy w rolety zaciemniające - nie przepuszczają ani promyczka
. Okno mamy załatwione, zostały jeszcze drzwi na tarasik, które sa na innej ścianie. Takie rolety były tylko na zamówienie, więc czekamy. Doraźnie powiesiłam tam grube prześcieradło pod zasłonami. Wygląda koszmarnie
ale trochę światła zatrzymuje
. Sąsiedzi mają ubaw - w oknie bordowa roleta a w drzwiach turkusowe przescieradło
. Jeszcze parę dni powisi
. Od tamtej pory Kamula rano lepiej spi, słońce ja nie budzi - a zaczęła juz wstawać o 4.30
Wczoraj dostalismy podwyzke za mieszkanko,dozorca przed chwila spisywal wode bo od 1 lipca drozeje..eh..szkoda ze pensje nie ida tak w gore jak inne podwyzki:-(
no właśnie, a tak trąbią, jak to Polacy coraz więcej zarabiają i jak gonimy z pensjami Unię Europejską
Monia a ja Tobie zazdroszcze nawet tego sprzatania 1,5h..przestrzeni
super sprawa miec wlasny domek....
A co do wyjazdu to ruszamy w sobote skoro swit i wracamy 15 chyba:-)
Asiu, gdybym juz nie miała okazji, to życzę Wam wspaniałego wypoczynku na łonie natury
. Wracajcie cali, zdrowi i naładowani pozytywną energią i oby pogoda się udała
koniec części 3:-);-)