reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hejka...

Kawa paruje...

Muszę wlać w siebie troche życia , bo na spacerze całkiem ze mnie uleciało. Dzisiaj wyjątkowo wyszłyśmy tuż przed 12 i nasza wędrówka po kniejach i ostępach przypadła na godziny żaru z nieba . Mało brakowało a kąpałabym się razem z moim psem w okolicznym stawie :tak:...

Hanka wrąbała żołtego sera z ogórkiem kiszonym i poszła spać...Jak cudownie porelaksować się w fotelu z przepyszną kawką :sorry2:...

Edzia, u mnie bb literki w normie ...Trzymaj sie kochana...już niedługo ;-)

Anineczko, jeszcze kilka takich połowów i będziesz miała w domu zapalonych wędkarzy...Ryb ci nigdy nie zabraknie :-D
Myśmy z WBK się pożegnali, bo też miał straszne prowizje...złodziejskie :unibrow:...

Ale superaśne te babyboomowe bodziaki, nie ? Szkoda, że nie mają koszulek dla mamuś ;-)...

reklama
Tunia, bidulko :-(...Kurujcie się z Panem R. nawzajem...No skąd te dziadowskie choroby, jak takie lato piękne ???

Całus dla Rozalci .
11780.gif
I niech śliwka do wesela się zagoi ;-)

Cześć:-)
Ja od 9-tej biegam. Zrobiłam opłaty, pokupowałam truskawek, bo podobno to już końcówka:dry: i tak przed 14-stą byłam w domu. Robert włozył nogę do swojej zupy:wściekła/y:, a ja ściągając jego upapraną z zupy skarpetkę pobryzgałam ścianę u dzieci:wściekła/y:. Potem miksując koktail truskawkowy, wylałam go na obrus:baffled::dry:. Przy tym marudzie Roberciku nic już nie napiszę.
Edziu literki też mam tak wielkie;-). Już się niedawno na to skarżyłam:tak:

Hej:-)Juz po spaniu...ale jak dla mnie to za malo bo zdazylam sie polozyc pod sam koniec Julkowego snu i malo pospalam:-(i jakas taka do nieczego jestem.

Karioko tez slyszalam ze truskawki lada chwila sie skoncza ale poczekam jeszcze z zakupem i szalem pitraszenia i mrozenia.Marudzenie Robercika zrozumiale ze wzgledu na to chorubsko ktore go meczy:tak:oj jak ja nie lubie takich dni,jak nic nie wychodzi.Mam nadzieje ze juz lepiej u Ciebie:tak:

Kinus te bodziaki faktycznie fajne ale skzoda ze wikszych numerkow nie ma bo Jula nosi aktualnie 92 i wieksze:tak:a opis Waszego spacerku bardzo fajny...Juz sobie wyobrazalam Ciebie kapiaca sie w stawie:-D:-D:-Da te upaly sa okropne...

Anineczko dziekuje za Lozeczko ale jakbysmy mieli wpasc do Was do Krynicy to w poniedzialek 2 lipca ale to nic pewnego wiec dam Wam jeszcze znac.Zalezec to bedzie od checi malzonka i pogody:-(ale masz super z tymi swierzymi rybkami..tylko ten zapach i czyszczenie by mi przez gardlo nie przeszedl;-):-)a jak tam Antos przeszczesliwy z dziadkami co?

Edytko jeszcze tylko pare dni i bedzie wielka laba:tak:wspolczuje tych dlugich godzin w pracy-szczegolnie w taka duchote:tak:dobrze ze dzidzia fika zdrowo w brzuszku:tak::-)

Tuniu wspolczuje chorowania w taka pogode...zdrowka ..Kurujcie sie szybciutko i oby Rozi nic nie zlapalo:tak:

A gdzie jest Monia:confused: Jakos brakuje tutaj jej ostatnio:tak:wracaj do nas:-)

Martusia jak sie czujecie:confused:brak pradu to pewnie w wyniku burzy:confused:oj u nas wczoraj walilo niezle i popadalo fajnie.Fajnie ze masz kontak z kolezanka ze szkoly..fajne sa takie spotkania a i rodzinka wkolo..:-)czasu zaraz Ci zabraknie bo wyjazd lada moment:tak:

pisanie tego zajelo mi dobre 40minut.:tak:JUla po spaniu mega marudna..ciagle tylko musze wstawac i brac ja na rece..bo na siedzaco to nie to samo:baffled:juz sie doczekac tatusia nie moge zeby przejal coreczke w swoje rece a ja wtedy odsapne..Balkon musze miec zamkniety bo Jula wiecznie by tam siedziala i duchota w domu straszna...wiec to marudzenie pewnie mieszy innymi:tak:nastawilam ogoraski na malosolne i jak JUla zobaczyla ogora w sloiku to zazyczyla sobie takowego i nie da sobie wytlumaczyc ze taki jest jeszcze bleeee:no:a pozniej i lizaczka sobie zazyczyla..

Hej dziewczyny:-) gdzie sie podziewacie - na dworzu jest taki skwar ze 3 h ledwo wytrzymalysmy w parku i juz jestesmy po kapieli i zaraz szykujemy sie do spania a tu takie straszne pustki:-(

czesc laski , ja od paru dni walcze z wysy[pką u Drai dzis byłam po raz drugi u doka i okazuje sie ze to jakas alergia , bo gpraczki nie ma , biega bawi sie normalnie , wszytko po za paskudn awysypka jest ok

wiec lece jutro pedzimy na weselicho i jeszcze troche przygotowan mi zostało

hej,
właśnie przyjechał Jacko i od razu wziął Hanelkę na spacer :tak:....Jest kochany :happy2:
Boję sie tylko, że zaraz jakaś burza będzie, bo coraz ciemniej sie robi...

Joasiu, dzisiaj w Poznaniu tez pieruńsko gorąco...

Koreczku, masz jakieś podejrzenia, co mogło Darię uczulić ? Do tej pory nie skarżyłaś sie na żadne alergie...

A tak w ogóle to życzę Ci zabawy do białego rana :-)

Zaczyna kropić :baffled:...

Kinus rewelacyjne zdjecie Hanulki:-):-):tak::-):-):tak:ale masz dobrze:tak:malz na spacerku z corenka...wzorowy tatus:tak:

Koreczku udanej zabawy:tak:biedna Darunia....obyscie szybko odkryli od czego to uczulenie i zeby nie musiala sie meczyc z ta wysypka:tak:

reklama
Dzięki Joasiu ;-)...

A teraz wzorowy tatuś myje córcię a ja myślę co by tu zjeść i chyba nic nie wymyślę, bo w lodówce pustka...
Z wielkich chmur odrobinkę pokapało i popełzło dalej...trawniki jak były suche tak są ...

W telewizorni nic ciekawego...opole tylko...

Mimo wszystko życzę Wam miłego wieczoru :happy:

Do góry