reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Hej ,

Studenci nade mną balowali przez całą noc :wściekła/y:. Bawili się w wilki i wyli :szok:. Był,moment, że zaczęłam się ubierać, żeby ich opieprzyć ale przestali na moment i wróciłam -niepotrzebnie :baffled: do łóżka. Mają niemożliwie skrzypiące drzwi ( gorsze niż przychodni) i tak je otwierali i zamykali. Myślałam, że zwariuję .Hanka juz od 6.45 na nogach . Walnęła kupencję w pampersa, gdy ja właśnie stanęłam z nocnikiem w drzwiach :angry: a teraz awanturuje się w łózeczku, czego zwykle nie czyni...No co za dzień !!! A na dodatek Jacek wraca dopiero jutro, bo dziś żegnają jakiegoś kumpla z pracy....
Oby coś pozytywnego się wydarzyło !!! i to szybko :crazy:...

reklama
Hej:-)

U nas bardzo meczaca nocka, bo ja nie za ciekawie sie czuje, a Maja tez cos siapi pod noskiem. Budzila sie czesto i wiercila, mleczka za bardzo nie chciala. Za to ja obudzilam sie z poklejonymi od mleka wlosami i naprawde nie wiem jak to sie stalo:confused: Pewnie Majce zrobilo sie szkoda przetlenionych wlosow mamci i postanowila je odzywic;-) :-D

Martusiu jestem tego samego zdania co dziewczyny, zeby skonsultowac sie z innym lekarzem. A pediatre najlepiej gdyby polecila Ci zaufana kolezanka mamusia. Moja kolezanka zmienia juz 7 raz pediatre:szok: Owocnych poszukiwan, moze gdzies w neciku uda Ci sie wynalezc jakies forum gdzie plotkuje sie o doktorkach. Duzo zdrowia dla slicznej Sandruni i oby nie bylo to nic powaznego:-)

Kinek DUZO POZYTYWNEJ ENERGII:-)
Niesety sama pamietam jak balowalam i przyszla do mnie spieniona mamusia, na szczescie bylismy wyrozumiali i staralismy sie zachowywac ciszej, o ile na imprezie jest to mozliwe:eek: :-D Jackowi wymysl ciezkie roboty za ten dzien wolnego, a sama wymysl sobie chwilke przyjemnosci tylko dla siebie:tak: Ja od paru dni sie mobilizuje i sadzam Majke i robi pieknie kupencje, a jak nie zdaze to corcia pokazuje paluszkiem ze cos jest w pampersie:laugh2: Ciezkie mamy zadanie, zeby po nieprzespanej nocke wykazywac sie szybkim refleksem;-)

Edytko moja mama tez psioczy na koniec semestru, ale taka juz niewdzieczna rola belfra. Pocieszajace sa zblizajace sie wielkimi krokami ferie:tak: . A jak tam problemy alergiczne Maciusia:confused:

Karioko wspolczuje Wam z ta winda. Na szczescie u mamy mieszkamy na 1 pietrze, ale jeszcze nie dawno taszczylam Maje i zakupy na czwarte pieterko:baffled: Fajnie ze Sara czyta Robercikowi, pozyteczne dwa w jednym:tak:

Anineczko i Tuniu ale z Was kwiaciarki. Ja niestety nie mam zbyt dobrej reki do kwiatow i szanse na przezycie maja tylko kaktusy;-)

Luleczko takie pysznosci potrafisz robic, a Twoj maz powinien naprawde zalowac,ze tak potraktowal paczke od Was:baffled: Kiedy planujecie dolaczenie do malzonka. Pewnie juz pisalas, ale...;-) :-)

Milego dnia, zdrowka i duuuzo sniegu:-)

Witajcie Mamusie

jestem na chwilkę

Dzis już byłysmy na spacerku...ale dzisiaj sie Julce aż tak nie podobało jak wczoraj, moze dlatego ze już chodniki oczyszczone z puchu i nie miałaa w czym szurać :-p a do zasp na trawie bałą się wejsc ;-)

Edziu mam nadzieje ze szybko zleci Ci czas do ferii, i będziesz mogła wypoczać!!:tak:

Martusiu co do tych badań to dziwne jakieś...szczerze mówiąc to ja bym poszła do tego laboratorium w którym wychodziły zawsze te same wyniki i bym wyjaśniała sprawę...no i oczywiście też radzę Ci zebyś poszła z wynikami do innego pediatry, mam nadzieje ze wszystko sie wyjaśni :tak::tak:

Kinku współczuje tej nocki...mam nadzieje ze ci studenci chociaż przeproszą za hałas... Kinku również wysyłam do Ciebie duuzo pozytywnej energii ;-)

Misiako - odżywka mleczna na włosy- hmmm musze kiedyś spróbować;-);-);-):-):-):-)

ide bo Jula mnie puchatkiem terroryzuje

pa

dzień dobry!
u nas piękna zima!
ale śnieg okazał się dla mnie większą frajdą niż dla Rozalii!nawet nie zamierza się z nim zaprzyjaźnić. absolutnie nawet nie chciała stanąć na nim. chcwilę zaledwie udawała że się bawi i na ręce.
no cóż będę ją oswajać. ja zimy nie cierpię ale taki śnieżek bardzo.
więc kiedy Lala zasnęła ja wzięłam się za odśnieżanie podwórka. ale się zmachałam!

moja Jadzia wraca do mnie z tej Finlandii i to jest wielki sekret, niespodziankę chce rodzicom zrobić.cieszę się że wraca bo zajmie się Rozi jak ja będę w szpitalu. będę spokojniejsza, że Ola z nią jest niż jakaś opiekunka.

tylko czemu jak ona wraca to zawsze jakieś pogodowe cyrki, sztorm na bałtyku, mgły, śnieg. leci samolotem do warszawy i mam nadzieję, że drogę W-wa - wrocław też pokona w miarę normalnie.

ok uciekam!

Witam
U nas piekne slonko swieci,Antek podpisuje liste drzemajacych.
Zaraz wyskoczymy na zakupki i spacerek.
KInus ale bym tam wparowala do tych studentow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tuniu ale tak na stale wraca Ola?
Luleczko jak tam przygotowania do cwierciwecza siostry?
Jest w moim wieku;-)

Misiako
Zdrowka zyczymy,mleczna maseczka na wlosach? Hhh a z dodatkiem jakiejs kaszki?

witajcie!
Juz ktorys raz wchodze i nie moge nic napisac.Moze teraz mi sie uda:tak:
Warszawa zasypana bialym puchem,rewelacja.Sanki sa u mojej mamy wiec jak Tylko Jarek wroci wsiadam a auto i jade po nie.Bylysmy dzis w parku,spotkalysmy znajome dzieciaczki ale juz po 30 minutowym marszu stwierdzila ze jednak raczki a nawet wozek sa lepsze niz dreptanie po nieodsniezonym chodniku.Normlanie masakra pchac wozek bylo.Cala sie zmachalam:tak:

Wlasnie moj malzonek dzwonil i przekazal ze szef jego szaleje i chce inaczej organizowac im prace i place i moze byc kiepsko.A sam wyjezdza w sobote na Karaiby na dwa tygodnie a im mowi ze ledwo przedzie..normalnie szlag mnie trafia jak cos takiego slysze.:-( :wściekła/y: :-(

Nie odpisuje kazdej z Was ale musze juz leciec za Jula,pa,paaaaaa

Moja dziecina drugi raz dzisiaj śpi!będą szaleństwa do północy :)! ale co tam i tak spać nie mogę, to chociaż będę miała towarzystwo.

anineczko, nie wiem ale raczej Olusia to tylko przejazdem. nie sądze by zatrzymała się na dłużej. ona musi być w ciągłym ruchu. jak nie Helsinki, to napewno inne miejsce gdzieś daleko. tak już ma. chociaż chyba zdecyduje się na doktorat w Helsinkach więc może chwilę tam pobędzie.

Hejka:-)

U nas dalej nie ma zimy, choć PODOBNO wszystkie miasta i miasteczka wokoło zasypane:baffled: :dry: . Wierzyć mi się wprost nie chce.

Dziś pogoda była cudna, lekki mrozik, cudne słońce i bezwietrznie. Idealnie na spacer.

Teraz Macias ogląda tubisiowe święta - uwielbia ten odcinek z choinkami i prezentami, więc znalazłam momencik na bb.

O, właśnie mały rozwala tv:szok:

Tuniu to Olusia ma podróżniczą duszę... Doktorat w Helsinkach? No no no!!!

Anineczko jak tam @??? Nie ma?????:-)

Joanno taki śnieg....wcale się nie dziwię Juli, że wolała na rączkach niż brnąć przez zaspy - Maciek i bez zasp na spacerach woli rączki. A z szefami tak jest - kasy dla ludzi może nie być, ale dla niego na wypasione wakacje, owszem. Po to się jest szefem:wściekła/y: :-) ;-) - żartowałam, straszne wykorzystywanie pracowników na każdym kroku. No i co tu się dziwić że ludzie za granicę uciekają.

Misiako współczuję Ci nieprzespanej nocy. I mam nadzieję, że ta będzie lepsza.

MARTUSIU dziękuję za płytkę!!!!!!!!!!!! Kochana jesteś! Bardzo chciałabym móc Ci się kiedyś odwdzięczyć. Jakby co...to wiesz...:-) :-) :tak:

reklama
Hej:-)

U nas nocka taka sobie:baffled: A od wczoraj Maja jest wysypana, najbardziej na rekach i nogach, nawet na wewnetrznej stronie rak. Ma takie biale babelki i wybieramy sie dzis lekarza sprawdzic co to takiego:confused: :eek:
Rano znowu kupka i nawet siuski na nocniczek:tak: Ja juz czuje sie lepiej, ale zaraz pewnie poczuje sie gorzej, bo od wczoraj mam zamarzniete zamki, a na gwalt potrzebuje bryczki:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Musze poprosic jakiegos sasiada co by mnie wspomogl:laugh2:

Edytko DUZO SNIEGU I PRAWDZIWEJ ZIMY:-)

A Wam Kochane udanych snieznych zabaw i zdrowka:-)

Do góry