reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Aniulka takie juz jest to zycie...
pełnie niespodzienek
dobrych i niestety złych też.

Kociak no bo klapsa Ci dam jak sie dowiem, że jeździsz za szybko z kims lub sama

Dorka, a ja samotna dzisiaj.... mały śpi mąż pracuje, a w ciągu dnia to czasu za bardzo nie mam ;D I lubię wieczorne nasiadówki hihi

Melanie wieczorna sesja?? hmmmmm będą jutro nowe fotki??

Kociak jesteś czy poszłaś spać?

Melanie ja nie jezdze Nie mam prawka :) mam kierowce ;)
Jak to chlopak lubi sie poscigac to wole zeby to robil w miejscu gdzie sa warunki a nie po ulicach i na swiatlach tak jak to robia teraz  ::)

Kurde nie wolno mnie bic no co wy ? ;D ;D ;D ;D
Nie no taka glupia nie jestem  ;) ;)
a po 2 to sie zle sciga jak siedzi ktos obok  ;D

A ja startowałam w rajdach samochodowych
takich amatorskich
KJSach
i muszę się pochwalić ze jestem dobra w te klocki ;D

ale uwazaj Kociak..ja też straciłam znajomych..mąż miał 2 lata temu powazny wypadek..ledwie przezył..i ja sama miałam..B. sie boję szybko jeździć..choć bardzo dużo jeżdze..nie tylko obok kierowcy..cześciej za kierownica..ale kazdego dnia..staram sie nie myslec o tym, ze maż duzo jeździ..mój tato..bo strach mnie paraliżuje, jak niektórzy jeźdza..No ale nie ma co..Trzeba o siebie dbac i myślec pozytywnie!

reklama
Melanie to bede czekac na foty   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ja jedynie moge wam wkleic fotki naszego samochodu bo ich mam najwiecej :p

Do góry