reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
hyhhy nie bylam troszke z tym moim warjatem i znajomymi ;) musze mu czasami dac troche rozrywki Co tam ze auto ledwo juz chodzi  ;D ;D

Ja nie przeczytalam nawet waszych wczesniejszych wiadomosci  ::) ::)  ja juz prawie nie widze na oczy ze zmeczenia i mam pelno piachu w oczach  ::)

a ja z sąsiedztwa..starajacych sie..wczesniej .rano popatrzyłam na brzuszki Wasze-uudo!.no i gdzieś coś przeczytałam..gdzie Melanie....coś nocny..typu..Nocny Marek..i ..Ja czekajac dziś na meza....zagadałam wszystkie ze starajacych sie..Mówę sobie..a ..Melanie po nocach przy kompie..no i..jest:)..Witajcie!..a czemusz tak poxno przy kompie siedzicie??..to jakis rytuał..moda..spać nie mozecie..z innej częsci swiata..czy moze na meżów..(jak ja:)..chopów..Panie czekają..hmmm???

hi hi hi Kociak to se przemyj oczy wodą ;)

Melanie to co pisałaś to straszne.... ja straciłam w ten sposób koleżankę, bardzo dobrą gdy miała 22 lata. Nie byłam w stanie nawet się z nią pożegnać.... :(

Dorka mój mąż jest prawie cały czas w domu, no w dzień to róznie
ale wieczorami jest ;D
nie śpie po nocach, bo taka moja uroda ;D

w 1 trymestrze o 19 juz spałam
a teraz jakos tak inaczej

reklama
Do góry