reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Tak mowisz Aniulko???? To co lepsze ccc niz bartek????
Chyba lepiej przerzucic sie na WYPRAWKE z tym pytaniem??? Pewnie mnie zaraz pogonicie przez to pytanie... ;) :D

Melcia, moze faktycznie sprobuj tak jak pisze Aniulka z tym karmieniem. U mnie porzadne kolacje nie pomagaly. Dawid i tak sie budzil. On sie po prostu sam przestawil i juz teraz nie potrzebuje nocnych karmien. Moze z Pariska bedzie wkrotce podobnie.
Oj, to musisz byc teraz bardzo niewyspana??? :( A w ogole chce Ci sie ciagle spac? Ja tak mialam gdy bylam w ciazy z Dawidkiem (przynajmniej przez pierwsze miesiace)

reklama
Cześć. :)

Czyżbym była dzisiaj pierwsza????

Kuba w przedszkolu, Łukasz przed chwilą zasnął razem z tatą a ja?? Zamiast albo wykozystać luz i tez jeszcze kimnąc albo wziąśc się do roboty i ogarnąc chałupę, to oczywiście komputer w ruch.....

Pogoda zapowiada się całkiem całkiem, chociaz rano ciężkie chmury wisiały nad Lesznem. Teraz wychodzi słoneczko.

Co do butów agulinko to ja myślę że nie ma reguły. W sumie to nie mozna powiedziec czy ccc lepsze od Bartka a adidasy od reeboków. Jeden woli to, drugi tamto, a trzeci jeszcze co innego. Ja osobiście już tak nie wierzę w Bartki jak kiedyś, bo przekonałam się że nie warto. Są drogie. A to wcale nie oznacza że są super. Kubie musze urozmaicać życie ćwiczeniami na płaskostopie, czego on nie cierpi.... a nosząc Bartki miał mieć takie super zdrowe stópki...

My z bratem nosiliśmy zwykle buty jakie tylko się dostało (bo wtedy nic nie było) i nasze stopy są zdrowe. Nie mamy płaskostopia. A Kuba?.... no własnie...

Miłego dzionka :-* :-* :-*

martusia_78 pisze:
Melanie pisze:
Martusia musisz się wybrac na 'Szybcy i wsiecki 2" i teraz 3
byłam na trójce i baaardzo sie mi podobalo ;D
My w nocy mamy koło łóżka termos z ciepła woda i zimną i zrobienie mleka trwa około 10 sekund :)

Melcia szybcy i wsciekli 2 widzialm :) Fajny szkoda tylko, ze Vin Diesel w nim nie gra. Wtedy pewnie bardziej by mi sie film podobal ;D
A na 3 czesc nie moge sie wybrac :( i chyba poczekam az bedzie na necie ;D

Martusia w 3 tez Vin nie gra ale....
jest miła niespodzianka ;D

spróbuje z tą kolacyjką
tylko, że ONA mi za duzo nie zjada
zje 3 kęsy a potem wszystko wyciąga z buzi :p :p :p

pewnie ze ciągle chodze niedospana :p :p :p :p :p :p :(

A ja sie wczoraj pochwaliłam, pomądrowałam a moje dziecko mnie w konia zrobiło i po tak obfitej kolacji i tak sie obudziło o 24 na mleko :p ::) :-[ :-[

Czesc  :)

Dziekujemy za zyczenia zdrowka - juz dzisiaj czujemy sie lepiej, chociaz caly czas zasmarkani  :p

Aniulko dzieki za odpowiedz w sprawie nocnika - zrobie tak jak mowisz  :) no i musze  sie pochwalic , ze wczoraj znowu bylo 2 razy siusiu na nocnik, a dzisiaj rano nie bo nie chcialo mi sie wstawac  :( oj musze sie poprawic, ale mam nadzieje, ze po porannej drzemce znowu nam sie uda  :)

Aguulinko prawdziwa z ciebie lwica, ale pewnie tez bym tak zareagowala, najwazniejsze, ze Dawidkowi nic sie nie stalo- a ty tez szybko wydobrzejesz  ::)

Melanie zycze Ci z calego serducha zebys mogla sobie dluzej pospac  :-* :-* :-* :-* :-* a ja z Nikusiem tez dlugo walczylam zanim zrezygnowal z nocnego dojadania - teraz w nocy pije tylko herbatke, mleko dostaje ok 5 rano jak maz wychodzi do pracy i spi potem do ok 7 .

U nas pierwszy dzien chyba od tygodnia od rana swieci sloneczko  :) jak Niki sie wyspi to maly spacerek a potem sprzatanie ,prasowanie , pranie .........

Dzien dobry :)

Sandrunia wczoraj na kolacje nie chciala butli tylko cyca. Nawet jak przysnela i probowalam jej dac butle zamiast smoka to jezyczkiem wypchala i szukala smoka. Wiec dup....a blada i po jedzonku. W nocy tez tylko cycus byl wazny iobudzila sie tylko 2 razy ;D A ja 2 butle mleka z kaszka wylalam do zlewu :( wstalysmy o 7.30 wiec nawet nawet jestem wyspana :p dzis zjadla pieknie sniadanko chlebek z szyneczka :) zobaczymy czy pozniej flaszke wypije ;)

Wczoraj maz oderal wyniki badan na kal i mocz. Kal w porzadku, ale mocz mnie zadziwil, leukocyty i rytrocyty w normie ale wyszlo slad krwi. i cholewrka sie wystraszylam bo pierwszy raz cos takiego sie pojawilo i dzis biegem do pani doktor i zobaczymy co powie.

Pogoda piekna, swieci slonko choc narazie 15 stopni ale mam nadzieje, ze bedzie cieplej ;D

A mnie od paru dni bardzo bola oczy i sa przemeczone. A przeciez sie troche wysypiam :p

Melanie pisze:
martusia_78 pisze:
Melanie pisze:
Martusia musisz się wybrac na 'Szybcy i wsiecki 2"  i teraz 3
byłam na trójce i baaardzo sie mi podobalo  ;D
My w nocy mamy koło łóżka termos z ciepła woda i zimną i zrobienie mleka trwa około 10  sekund  :)

Melcia szybcy i wsciekli 2 widzialm :) Fajny szkoda tylko, ze Vin Diesel w nim nie gra. Wtedy pewnie bardziej by mi sie film podobal ;D
A na 3 czesc nie moge sie wybrac :( i chyba poczekam az bedzie na necie ;D

Martusia w 3 tez Vin nie gra ale....
jest miła niespodzianka  ;D

spróbuje z tą kolacyjką
tylko, że ONA mi za duzo nie zjada
zje 3 kęsy a potem wszystko wyciąga z buzi  :p :p :p

pewnie ze ciągle chodze niedospana  :p :p :p :p :p :p :(

Slyszalam podobno Vin pojawia sie na koncu ;D :D :D ;)
Kurde nie jest ladny ale ma cos takiego pociagajacego w sobie ;D ;D
Lubie na niego patrzec i obejzalam wszystkie filmy z nim ;D
aaaaacchhhh

Melunia, a moze wkladka na chlebku nie smakuje Paris, poprobuj z czyms innym, moze dzemik albo powidla.

Zycze abys sie w koncu wyspala ;D

Kurcze nie wiem jak ty to robisz i jak to wytrzymujesz, ale ja caly pierwszy trymestr przespalam i najdziewniejsze to to, ze nad tym nie panowalam  ::)

Milego dzionka :)

DZiendobry.
Dzisiaj cos wczesnie wstalismy bo o 8.30.
Sloneczko swieci,Antek sie bawi a ja pike kawusie.
Tatus prawdopodobnie wroci wczesniej z pracy i pedzimy do lekarza z Antkiem.

Aguula no to niezle przezycie mieliscie. Szok :o :o :o
Dzielna z Ciebie mamuska :-* :-*

Melanie nie dziwie Ci sie ze bys tylko spala.
Ja przez cala ciaze to o 19.00 juz spalam.
Maz sie wsciekal,ze nie posiedze z nim, nie wyjde gdzies.
A ja sie wsciekalam,ze nie idzie ze mna o 19.00 spac ;D ;D

reklama
dzioeńdobry

melcia moja tez wypija tylko ze 60 koło 23 i potem róznie albo koło 4 albo koło 2 i spi do 7

pozatym cyba tak szybko do was kobitki nie pzryjadetato dął mi wczoraj auto zeby jechac do sklepu i potem mama z robiło o to wielka awanture wiec postanowiełma sie nie prosic o nie wiecej cudzy mi szybciej da niz ona

pozatym promotor do mnie napisał ze mam dzis przyjechac po prace kur ze az sie boje co to bedzie

Do góry