reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Oglądacie Kochaj mnie? Pokazuja tego małego Adasia, którego jakaś mamusia wyrzuciła w grudniu na smietnik.... Serce pęka.

Ja nie moge ogladac tego programu, bo rycze jak bobr i nie moge pozniej spac pol nocy  :(

A co do mojego wygladu, to fakt... pewnie pomysla, ze mi maz przylozyl  ;D Smial sie Radek gdy mnie zobaczyl... to samo powiedzial co Wy  :) Teraz wyjdzie na jaw, ze jestem lana  ;D ;D ;D
Nie wiem jak ja jutro pojade na spotkania. Bedzie smiesznie  ;)

Dziewczyny, broncie sie szybko i miejcie to w koncu za soba  :) Wiem ile zdrowia mozna stracic przy pisaniu pracy :( Ale jak sie juz czlowiek obroni to ulge czuje niesamowita  :) Tym piszacym i broniacym sie zycze powodzenia i trzymam mocno kciukasy.

Joanko, ja tez podziwiam, podobnie jak Mel, ze mialas sile napisac tak dlugiego posta, gdy jestes tak wykonczona. Ale wiem... bb to rozrywka  ;) ;D

Basia, zdrowiej szybciutko!

Aniulka, ja tez kupilam buciki Gufo i jestem zadolona, wydaje mi sie, ze moje dziecie rowniez  :) To takie przejsciowe butki, ale sa ok.  Rozmiar 23  ::) ::) ::)
Na jesien i zime chce mu kupic Bartka.

Martusia, moj synek czeka cierpliwie w nocy na mleczko, bo przygptowanie mleka zajmuje mi chwilke. Ale ostatnio tj. prawie od miesiaca juz nie budzi sie na jedzonko w nocy wiec nie mamy juz tego problemu.

W ogole przestawil sie ze spaniem. Zasypia ok. 21 i spi do 8 rano ;D ;D ;D Fajnie bylo, gdy tak spal podczas naszego urlopu. Ale teraz jak musze byc rano w pracy jest z tym niemaly problem  :( Musze znowu go przestawic...

Nie spisalam na kartce co mialam jeszcze napisac, no i zapomnialam  ;) ;) ;)

Pożegnam się już....

Ide odespać zarwane nocki. Jutro musze wstać o 7 zaprowadzić Kubasnego do zerówki.... ehhh samo życie. Chyba nigdy sie nie wyśpię....

Acha. Byłam dzisiaj na lumpkowych łowach, ale mało co złowiłam.... dla łukasza bluzeczkę i dla siostrzenicy małza bluze z kapturem....

Zaopatrzyłam tez Kubę w nowe dżinsy do przedszkola i całą familię w trochę bielizny.... Jak ja lubie wydawać kasiorkę.... Jutro idę kupić dżinsy dla siebie ;D ;D

aguula rozmiar 23???? A ja myslalam że Łukasz ma dużą stópkę :p

Dobrze Ci z tym dawidkowym spaniem.... Łukasza coś nie moge odzwyczaic, chociaz już i tak jest lepiej bo rzadziej budzi sie na kszkę o 24. Częsciej dopiero nad ranem... Przygotowanie mleczka u nas tez trwa krótko, ale ja mam dziecko w goracej wodzie kąpane ::) ::) ::)

No i koniecznie kochana miej kartkę pod ręką na drugi raz :p ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Dobrze, wezme kartke. Bede sie uczyc od Ciebie  ;) ;) ;D ;D ;D

To DOBRANOC Aniulko. Wyspij sie w koncu  :)

Noooo, rozm. 23! ::) ::) ::)

Ja tez ide spac.

Mowie rowniez Dobranoc pozostalym mamusiom.

Buziaczki :-* :-* :-*

acha i jeszcze miałam Wam napisac, ze moim zdaniem Bartek to firma przereklamowana. Kuba jako mały szkrab nosił buciorki tej firmy, a i tak ma dzisiaj płaskostopie.... kupa kasy poszła w błoto, według mnie :p :mad: :mad: :mad:

a ja ciągle wstaje 2 razy w nocy do karmienia
Ryśka wypija około 180 ml około 23 i potem koło 4

i wstaje o 6 albo 5 :p :p :p :p :p

co ja mam z nią zrobić ?? buuuuuuuuuuuuuu

Melanie ja tak na godzinę lub pół godziny przed połozeniem Łukasza spać zaczęłam dawac mu kolacyjkę. Np chlebek z obkładem, albo dzisiaj budyn czekoladowy.... jak się naje konkretów, a potem dopije kaszką, to się na tą porcję okolo północy nie budzi. i ma twardszy i spokojniejszy sen

reklama
Melanie pisze:
Martusia musisz się wybrac na 'Szybcy i wsiecki 2"  i teraz 3
byłam na trójce i baaardzo sie mi podobalo  ;D
My w nocy mamy koło łóżka termos z ciepła woda i zimną i zrobienie mleka trwa około 10  sekund  :)

Melcia szybcy i wsciekli 2 widzialm :) Fajny szkoda tylko, ze Vin Diesel w nim nie gra. Wtedy pewnie bardziej by mi sie film podobal ;D
A na 3 czesc nie moge sie wybrac :( i chyba poczekam az bedzie na necie ;D

Aguula to mialas przezycie  ::) ::) dobrz, ze Dawidek caly i zdrowy ;D

Do góry