reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
dziękuję kochane za ciepłe słowa.
właśnie wróciłam z zastrzyku :( boli dupcia trochę... jednak to taki domięśniowy i oleisty zastrzyk - dlatego taki bolesny.
No ale humor już mi się poprawił, walczyłam całą noc z czarnymi myślami i... wygrałam! ;) już mi lepiej, myślę, że będzie dobrze.
Wpadłam tylko na chwilkę żeby się tym z Wami podzielić i znikam, ale pojawię się jutro też na słówko.
papa
Trzymajcie się!

Ta lista rzeczy, kt. nie mozna jesc w ciazy jest naprawde duza i naprawde ciezko sie do niej stosowac, ale jak ktos je zdrowo w 4/5 a od czasu do czasu sobie pofolguje to nie ma takich konsekwencji jakby zle jadl caly czas :D

Mowia, ze gorzej jest jak sie karmi, bo jak cos szkodzi dziecku to od razu dostaje wysypke, albo placze bo go brzuszek boli :(
Chyba teraz jak zjemy cos niezdrowego to nie widzimy jak dziecku zle, nie moze jeszcze plakac.
Kurcze, zaczelam sie tym przejmowac :(

reklama
Chyba zrezygnuje z tych poledwiczek a zjem cos innego Bo ja bym sie nie mogla opanowac i zjesc malej ilosci Uwielbiam to Male by to raczej zle znioslo ::)

Do góry