reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Martusiu wczoraj pisałam o kociakowej Martynce. Przeczytałas tego posta???? Nie chciałabym krakac ale może jednak to z państwowego labolatorium wyniki były prawdziwe????

Mam nadzieję że to tylko trzydniówka. Obserwuj Sandrusię i jak jutro będzie miała taką wysoką gorączkę, zrób badanie moczu. Gorączka 39 stopni napewno nie jest od ząbklów!

Zycze Sandrze zdróweczka :-* :-*.

Pa pa Edytko spij dobrze

reklama
Aniulka
oczywiście, że macie sobie iść ;D
a jutro kto będzie nazekał, że jest niewyspany ????

napewno ja :p

i dlatego znikam na kilka godzinek
około 5 rano będę ;D

żegna Was ciężarna co jeszcze fika jak sarna :p

Melcia a czy ja kiedyś narzekałam że jestem niewyspana??? ;)

Dobranoc wrzesniowo marcowe mamy! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

No to se pogram w da Vinci.... ::)

Aniulka pisze:
Martusiu wczoraj pisałam o kociakowej Martynce. Przeczytałas tego posta???? Nie chciałabym krakac ale może jednak to z państwowego labolatorium wyniki były prawdziwe????

Mam nadzieję że to tylko trzydniówka. Obserwuj Sandrusię i jak jutro będzie miała taką wysoką gorączkę, zrób badanie moczu. Gorączka 39 stopni napewno nie jest od ząbklów!

Zycze Sandrze zdróweczka :-* :-*.

Pa pa Edytko spij dobrze

Aniulko nie czytalam, albo nie moge skojazyc co pisalas.

Kurde no sama nie wiem co myslec, czy to trzydniowka czy cos innego.

A z tym naszym labolatorium to juz od dawna chocki klocki wychodza i to u roznych ludzi. Ja np mialam badanie glukoza w ciazy i przd wypiciem mialm wyzszy cukier niz po. Wiec cos tu jest nie tak.

Jak jutro bedzie miala goraczke to do lekarza pojedziemy.
A jak nie to w poniedzialek i tak pojdziemy na wizyte ibadanie moczu zrobimy ale do 3 labolatorium oddamy i zobaczymy co wyjdzie.

Kurcze no bo na oko to ona zdrowa jest i tak tez sie zachowuje, nie mariudzi, nie placze, na czworakach biega po calym domu, piszczy z radosci itp

Mam nadzieje, ze to nic zlego i ze zdrowa jest.

reklama
Do góry