reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Łukasz tez dzisiaj był lekko marudny. Niby spiący a spac nie mógł, wieczorem płakał mocno przed zasnięciem... zwalam winę na pogodę

reklama
halo halo
a Wy się Panie troszke nei zapomniałyście???
w soboty tu jest PUSTO !!! ;D
a tu taki ruch jak na Marszałkowskiej ;D

Maciek już się przebudził, na szczęście pomarudził, przytuliłam go i śpi dalej - coś czuję że mało dziś pośpię.

Melanie pisze:
a pamiętasz do ktorej siedziałyśmy jak byłyśmy w ciąży ?  ;D

noc w noc  :D

I dzieciaczkom to nic a nic nie zaszkodzilo  :) No bo jakie cudne sie porodzily  ;D ;D ;D

Mel, ale Ty musisz teraz wczesniej sie klasc spac, no bo musisz byc teraz bardziej wyspana (od nas ma sie rozumiec :-) )

Aniulka, eee, to jutro bedziesz miala super fryzurke  :)

Melanie pisze:
halo halo
a Wy się Panie troszke nei zapomniałyście???
w soboty tu jest PUSTO !!! ;D
a tu taki ruch jak na Marszałkowskiej ;D

czy to znaczy ze mamy sobie iść??? :p

Edyta to lepiej nie kładź sie wcale. łatwiej Ci będzie wstac do Maciusia z krzesła niz z łóżka ;) :laugh: :laugh:

aguula pisze:
Melanie pisze:
a pamiętasz do ktorej siedziałyśmy jak byłyśmy w ciąży ? ;D

noc w noc :D

I dzieciaczkom to nic a nic nie zaszkodzilo :) No bo jakie cudne sie porodzily ;D ;D ;D

Mel, ale Ty musisz teraz wczesniej sie klasc spac, no bo musisz byc teraz bardziej wyspana (od nas ma sie rozumiec :-) )

Aniulka, eee, to jutro bedziesz miala super fryzurke :)
a ja miałam Kubełka mojego a po nocach siedziałam.... i ani mi ani emu nie zaszkodzilo.... nie widze wskazania do wygonienia Melci wczesnie spac... no chyba że do mężulka na przytulanko ;D ;)

co do fryzu...hmmm super fryzurke bede miała jak spowrotem bedą jasne jak u Brytki ;D ;D ;D ;D

Moja Sandra miala dzis pierwszy raz w swoim zyciu goraczke i to 39 stopni.
Ale zachowywala sie jak zwykle, smiala sie i bawic sie chcaial, tylko cale czas sie domnie pzytulala noi duzo spala.
Dlatego pewnie w nocy spac nie mogla, chyba cos jej przeszkadzalo.

Nie wiem od czego, bo ogolnie to zdrowa jest, no i bylismy u lekarza w tym tygodniu i nic nie mowil.

Moze od zebow  ::) ::) ::)

Dostala nurofen i goraczka spadla. Cale szczescie, bo juz sie balam.

Teraz co chwilke latam i sprawdzam jak sobie spi i czy goraczki znow nie ma.
Po kapieli ja ubralam w pizamke z nogaweczkami i podczas cycolenie sie nie spocila (a zwykle sie poci w te upaly jak je). Bylam u niej przed chwilka i w pokoju cieplo a ona raczki miala zmarzniete i musialam ja przykryc kocykiem.
Kurcze nie wiem czy to normalne, zeby w taki cieply wieczor marzla ???

Ok ide sprawdzic jak jej sie spi.

Milego gadania wieczorkowego :)

reklama
Do góry