reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Baasiu to kolorowych snów i żeby noc Ci się dłużyła.

Gosiczka ja mam czasem ochotę na drinka, ale narazie odpada - Maciek cycoli. Ja i tak mam wyrzuty jak sobie piwko strzelę.

Aniulka WRACAJ!!!!!!!!!!!!!

reklama
Jestem już spakowana i czekam na moich kierowców (tj rodziców), więc sobie kawcie zrobiłam i wskoczyłam na bb.

Melanie pisze:
Aniulka pisze:
Ja tez piję piwko!

No to zdrówko Edziu :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ja też  ;D

zdróweczko dziewczynki  ;D

No pięknie Melusia - to się obudziłaś z tym piwkiem jak ja ze łzami w oczach spać poszłam :( :( :(

Dzień dobry

...a właściwie średniawy - Maciuś dziś marudny jak nigdy. Kupa znowu brzydka, smecty nie chce pić, nie wiem jak mu ją wcisnąć??? Ciągle płacze, niczym się nie zajmie, nie poznaję własnego dziecka. Mam tylko nadzieję, że to zęby i że już za chwilkę zobaczę śliczną górną jedyneczkę. Chyba się wtedy upiję.

Byłam dziś z małym na spacerze, ale tak wieje, że ciężko iść - ot, mamy pogodę zmienną w tym naszym kaczym kraju.
Miłego dnia wrześniówki.

Witam wrzesnioweczki :-*

Sandra sie przebudzila okolo 1 na cycusia i nie mogla zasnac.
Wiercila sie i krecila i co ja do lozeczka odnioslam to sie budzila i znow do nas wedrowala i tak zostala do samego ranka :)
Wstala przeszczesliwa, ze oboje rodzicow ma kolo siebie ;D

Pogoda dzis u nas do bani wieje i sie chmurzy. Wiec nawet na dwor nie chce sie wychodzic.

Mielsmy dzis na jakies chalpy udezyc ale nam sie odechcialo i siedzimy w domu ;)

Maz cos przy aucie grzebie, niuncia spi a ja skorzystalam z okazji i myk na bb ;D

Milego dnia mamusie :)

Witajcie Wrzesnioweczki!

Dlugo mnie nie bylo. Bylam ciagle w rozjazdach. :( Chyba nie dam rady przeczytac tego wszystkiego co tu napisalyscie; ze juz nie wspomne o odpisaniu na niektore posty ;)
Ale milo, ze zawsze jestescie... :) Witaj Gosiczka, ciesze sie, ze juz jestes :)

reklama
Do góry