reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Kochana no wiem jak to jest
bardzo dobrze wiem jako byla palaczka
i zaden palacz mnie nie wkreci ze sie nie da

zalosne klamstwa
da sie
tylko odrobina checi

moja mama palila od ponad 20 lat
i w tym roku rzucila
powiedziala ze robi to dla mnie
bo dla siebie nie potrafila
i co??
nie pali
a palila jak lokomotywa
i nawet rak jej nie zatrzymal
lekarzy nie sluchala

Ja nie bronię go i gonię jak mogę ale w samochodzie mi nie pali a w domu tylko w kuchni przez okno. Tyle wywalczyłam więc i tak to jest dużo bo jakiś czas temu to wchodził mi nawet do małego do pokoju z fają. Teraz tego nie robi, a jak idziemy ulicą to stara się tak iść żeby mi nie dmuchać tylko w drugą stronę

No i wszystko na temat palaczy.... nawet rak im nie straszny

Melanie nie zlosc sie  :(
Dla chciacego nic trudnego napewno sie da
Zobacze moze jeszcze z moim raz pogadam poprosze ladnie :)

Kociaczku.... poproś ładnie.

Ja juz nie proszę .... tylko wyganiam go z domu z fają! Ale ostatnio mnie słucha ;D ;D

dobra dobra
juz sie nie zloszcze
a z palaczy trzeba uswiadomic
bo nie dopuszczaja do siebie tego co sie do nich mowi
to tak jak z alkoholikami
mowia ze zawsze moga nie pic
ale pija bo chca
hehehe

reklama
Do góry