reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dobry wieczor :)

Dzionek minal nam na spacerku i na wylegiwaniu sie na podworku  ;D ;D ;D
Jutro przyjezdza chrzestny Sandruni wiec pewnie znow sie do kompa nie docisne :)

Ja uwielbiam upaly  ;D ;D ;D

Mel podziwiam cie, ze skoro swit wstajesz i jestes na nogach do pozna. Jak ty to robisz ??? ???

Sandra wstaje o 5 ale dam cycusia i idziemy spac, pobudka o 7 i zabawa, potem okolo 8.30 kimonko :) ja moglabym juz wstac, ale po co jak mozemy sie poprzytulac w lozeczku rodzicow  ;D ;D ;D razem wstajemy o 10-11 jestesmy wyspane i chetne na spacerlki :)

Kinus zazdroszcze ci wyjazdu :) Czesto chodz na spacerki 7 kilosow i pisz do nas co u was slychac i oczywiscie pstrykaj duuuzooo fotek :)

Kangurki jakie jest morze cieple juz ? Tez bym chciala na plazy sie poopalac :) swietna sprawa ;D

reklama
martusia_78 pisze:
Mel podziwiam cie, ze skoro swit wstajesz i jestes na nogach do pozna. Jak ty to robisz ??? ???

zastanawiam się kiedy zasnę podczas spacerku w lesie :p :p :p

ale tak naprawdę to nie jest aż tak tragicznie
ale 3 godzinki więcej snu na dobę zrobiło by mi wspaniale
to, że się nie wysypiam, to tylko moja wina, bo jakbym szła spać o 21, to było by extra ale nie potrafię codziennie zrezygnować z czasu który mam dla siebie ... i bb ;D

A my dziś z Robercikiem odpoczywaliśmy na działce. Sara z tatusiem zaraz po przedszkolu pojechali na wycieczkę rowerową. Pewnie w przyszłym roku będziemy jeździć w czwórkę. Ale narazie nie mam roweru :( . Natomiast Robercik na działce czuł się wspaniale. Bawił się ze swoją kuzynką w piaskownicy. Na szczęscie piasku nie chciał kosztować. A mamusia mogła odpocząć. Był tak grzeczny, że upletłam dwa wianuszki dla Sary i jej kuzynki. Dziewczyny miały radochę :D

helo:p)

ale upał;/ i to od rana...

wczoraj wieczorem już myślałam że padnę-nie cierpie upałów, mam od razu katar i oczy mi łzawią
i jeszcze nie mam pojęcia od czego, ale Maks ma oparzoną ranę na brzuchu. Zmieniałam mu pieluszkę przed spaniem i nic nie miał, jak się obudził po pól godzinie to mu wyszła taka duża - prawie jak jego dłoń - rana. Może to od pieluszek bo tak mniej więcej na wysokości tej. Ale nie wiem. Na pewno do niczego gorącego nie dotknął. Bez sensu. No i wysłałam Damiana do apteki po maść na oparzenia a on wrócił z jakimiś plasterkami na oparzenia, które zresztą nie chciały się trzymać. Boshe ale tak to myśli tylko facet.
no i nie wiem czy mu teraz pieluszki inne kupić
zaraz ide do doca, bo 3 tydzien jestem chora

miłego gorącego ;D

wczoraj było czerwone, dziś już jest w środku takie żółto-brązowe jakby zagojone trochę
ale z drugiej strony brzucha ma dziś też jakąś czerwoną plame zauważyłam

qwa mać

może do lekarza z nim pójdę

Kangurki i to już... p co masz się łamać przez niedaj Panie kilka najbliższych dni, lepiej wiedzieć co jest grane.

My idziemy już  teraz na spacer bo potem będzie kompot. cholera, czy to tylko we Wrocku takie tropikalne temp. są ?
Patrzyłam właśnie na Onetową prognozę na przyszły tydzień i to co się dzisiaj dzieje to mróz przy tym co będzie za tydzień !
Od pon- do czw. 36 stopni !!!!!  :p :p :mad: :mad: nie cieprię upałó, W domu mamy już taką saunę że ogórki bez słoika można kisić  :p

Melanie, jak Pariska po truskawakach, bez kropki i przecinka ?

reklama
Do góry